"Σαν παρουσιάστρια πιστεύω ότι έχει πολλές προοπτικές η Ηλιάνα" Η Βίκυ Καγιά μιλάει πρώτη φορά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το bullying

"To bullying είναι μια πολύ βαριά λέξη, και εγώ έχω δεχτεί..."

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία αποκλειστική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή "Super Katerina" παραχώρησε η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στο bullying που δήλωσε πως δέχτηκε στο GNTM.

Δείτε τη Βίκυ Καγιά καστανή, 30 χρόνια πριν | Η σπάνια φωτογραφία από την εφηβεία της

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε πως δεν κατάλαβε ποτέ γιατί τη συσχέτισαν με το bullying που δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πως βίωσε στο GNTM ενώ υποστήριξε πως έχει βιώσει και η ίδια εκφοβισμό στη δουλειά της τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι καλύτερα να μη χρησιμοποιούμε τόσο εύκολα αυτούς τους όρους.

"Γιατί η Ηλιάνα να εννοούσε εμένα; Που να ξέρω εγώ τι έχει στο μυαλό της. To bullying είναι μια πολύ βαριά λέξη, και εγώ έχω δεχτεί bullying και καλό είναι να μην την αγγίζουμε με τέτοια ευκολία… Εγώ δεν το πήρα ποτέ ότι η Ηλιάνα το είπε για μένα, οι υπόλοιποι το πήραν έτσι. Δεν αντιλήφθηκα να συνέβαινε κάτι στο GNTM με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου."

"Το Marketing που χρησιμοποιεί ο καθένας στη δουλειά του έχει να κάνει με το τι θέλει ο καθένας να κάνει… Μπορεί να θέλει να κάνει πράγματα που να είναι πιο κοντά στον κόσμο, πιο καθημερινά… Είναι μεγάλο κορίτσι, έχει μια μάνατζερ που τη χειρίζεται πολλά χρόνια και μεταξύ τους αποφασίζουν… Σαν παρουσιάστρια πιστεύω ότι έχει πολλές προοπτικές η Ηλιάνα.", είπε η Βίκυ Καγιά.

Δες το σχετικό απόσπασμα :