Η κατάξανθη πανύψηλη Μπιάνκα και ο κατσαρομάλλης Κάρολος | Τα παιδιά της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Kρασσά μοιάζουν απίστευτα με τους διάσημους γονείς τους

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς ταξίδεψαν με την Μπιάνκα και τον Κάρολο στο Μαρόκο - Το υπέροχο οικογενειακό ταξίδι και οι απίστευτες φωτογραφίες

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στο Μαρόκο βρίσκονται τις τελευταίες ώρες η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς μαζί με τα δύο τους παιδιά, Μπιάνκα και Κάρολο. Η αγαπημένη οικογένεια αποφάσισε να κάνει ένα υπέροχο, ανοιξιάτικο ταξίδι, από το οποίο η παρουσιάστρια μοιράστηκε πολλές όμορφες στιγμές.

Βίκυ Καγιά | "Αν με δυσκόλεψε ότι ο Ηλίας είχε ήδη παιδιά; Ξαφνικά βρέθηκα με δύο παιδιά, δεν ήξερα από πού να φύγω, τι να κάνω"

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στα social media ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ με εικόνες από τα πιο μαγευτικά τοπία. Τα κατάξανθα παιδιά του αγαπημένου ζευγαριού έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα πολύ τα μαγευτικά τοπία και φυσικά τις βόλτες που έκαναν με τους γονείς τους και όλες τις δραστηριότητες τους εκεί.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα, ανήρτησε και μία άκρως οικογενειακή φωτογραφία από το σαφάρι τους στην έρημο.