Follow us

Πολύ πριν γίνει style icon | Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίζεται το μακρινό 2009 με το πιο επίκαιρο fashion κομμάτι

Το κομμάτι-κλειδί, που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου το 2009, παραμένει επίκαιρο και σήμερα.

MissBloom TEAM
Tο κοστούμι που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου είναι ιδανικό για το look σου σε μία βάφτιση ndp

Κάθε μία από εμάς, αναμφίβολα, έχει διαφορετικά στιλιστικά πρότυπα και άλλες πηγές έμπνευσης, όσον αφορά τον τρόπο ντυσίματος. Ωστόσο, όταν μιλάμε για style icons, σχεδόν όλες αναφερόμαστε σε αυτές τις γυναίκες που δε φοβούνται να πειραματιστούν και να τολμήσουν στη μόδα, ενώ παράλληλα εμπιστεύονται διαχρονικά κομμάτια ως βάση των looks τους.

Μία από αυτές είναι και η Αθηνά Οικονομάκου. Αν και ασχολείται ενεργά με τη μόδα, έχοντας δημιουργήσει τα δικά της brands, η ίδια δηλώνει fashion lover και στην καθημερινότητά της.

Οι σύγχρονες ενδυματολογικές επιλογές της ηθοποιού περιλαμβάνουν αέρινα φορέματα, μπότες και δερμάτινα τζάκετς. Με ένα γρήγορο flashback όμως στο 2009, θα δούμε πως το στιλ της εκείνη την έντονη στιλιστικά δεκαετία, αν και εντελώς διαφορετικό, παραμένει εξίσου επίκαιρο και σήμερα.

Πολύ πριν γίνει style icon | Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίζεται το μακρινό 2009 με το πιο επίκαιρο fashion κομμάτι

Η απόδειξη; Το μαύρο γιλέκο της. Αυτό το κομμάτι αποτελεί και τη φετινή σεζόν ένα από τα πιο hot items της μόδας, με τη διαφορά πως πλέον επιλέγεται σε πιο χαλαρή εφαρμογή. Ωστόσο, λόγω της απλότητας και της ευελιξίας του θα μπορούσαμε να το δούμε και σήμερα στο street style.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ