Follow us

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη σε μία αμήχανη στιγμή επί σκηνής | Πήγε να πιάσει το χέρι της και εκείνη το τράβηξε

Παρά τον χωρισμό τους, οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν να συνεργάζονται επί σκηνής αφού συμπρωταγωνιστούν στην ίδια θεατρική παράσταση.

MissBloom TEAM
Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης NDP

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έχουν μπει στον γάμο της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες από τον Νίκο Γεωργιάδη. Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες ωστόσο οι δυο τους συνεχίζουν να συμπρωταγωνιστούν στην ίδια θεατρική παράσταση.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη | Μαζί στο θέατρο λίγες ώρες μετά την είδηση του χωρισμού τους

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τον τελευταίο μήνα οι δύο ηθοποιοί έχουν ξεχωριστά καμαρίνια ενώ ένα βίντεο που ήρθε χθες στη δημοσιότητα, δείχνει πως ανάμεσά τους υπάρχει αμηχανία. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκε ένα βίντεο από τη στιγμή της υπόκλισης που λαμβάνει χώρα στο τέλος του έργου, το οποίο δείχνει τη Λένα Δροσάκη να τραβάει το χέρι της όταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης προσπαθεί να της το πιάσει.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Super Katerina" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ