Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | "Απολαμβάνω τη ζωή μου, θέλω να περνάω καλά".

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλά για την νέα εμπειρία της ως κριτής στο My Style Rocks και για τον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο "Πρωινό μας" για το My Style Rocks, τα σχόλια στο Twitter και την σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη. Αρχικά, στην ερώτηση σχετικά με το πως περνάει ως κριτής στη εκπομπή My Style Rocks, επεσήμανε ότι είναι μία από τις αγαπημένες της εργασιακές εμπειρίες μέχρι στιγμής. Με μία παρομοίωση " η ζωή γενικά είναι σαν μουσικές καρέκλες, περνάω τέλεια, αλλά έχει αλλαγές".

Για τα σχόλια στο Twitter απάντησε: " Δεν γίνεται να δεις ριάλιτι χωρίς να μπεις στο twitter να δεις σχόλια. Δεν έχει κανένα νόημα", ενώ στο αν έχει μπει στον πειρασμό να απαντήσει δήλωσε " Όχι. Να αλλάξω εγώ την γνώμη κάποιου; Αφού αυτή είναι η γνώμη του". Εν συνεχεία πρόσθεσε ότι η ερώτηση που έχει βαρεθεί να την ρωτάνε είναι " πως ξεκίνησε ως μοντέλο".

Σχετικά με το αν θα την δούμε πιο επίσημα στην εκκλησία, απάντησε: "Τι άλλο να δείτε. Στη ζωή μου να με δείτε επίσημα στην εκκλησία; Μόνο το Πάσχα θα με δείτε με την οικογένειά μου…Στο τέλος τόνισε "Απολαμβάνω τη ζωή μου, θέλω να περνάω καλά".

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | "Απολαμβάνω τη ζωή μου, θέλω να περνάω καλά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ