Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τη denim καμπαρντίνα που θα αντικαταστήσει το τζιν μπουφάν

Εάν αναζητάς το ιδανικό πανωφόρι για την άνοιξη, η denim καμπαρντίνα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι must have

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα αποτελείται από διάφορα items που έχουν έναν βασικό στόχο. Να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε με κομψότητα και χάρη τις συχνές αλλαγές που παρατηρούνται στη θερμοκρασία την περίοδο της άνοιξης. Ανάμεσα στα must have κομμάτια που κάθε fashionista χρειάζεται να έχεις στη συλλογή σου είναι κάποια από denim ύφασμα όπως το παντελόνι και η φούστα, το πουκάμισο και το σακάκι, τα οποία μπορείς να φορέσεις με ποικίλους τρόπους. Ωστόσο, σε μία δημόσια εμφάνισή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάς πρότεινε ένα ακόμα denim κομμάτι που αξίζει την προσοχή μας. Ο λόγος για τη denim καμπαρντίνα.

Διαβάστε Επίσης

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Αγρυπνία" που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Συγγρού 33. Για την εν λόγω βραδινή περίσταση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε μία μπλούζα σε καφέ απόχρωση με ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή και μαύρες δερμάτινες slingback γόβες. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία denim καμπαρντίνα, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ σύγχρονο double denim σύνολο.

Από το look της ξεχωρίσαμε κυρίως τη denim καμπαρντίνα, η οποία είναι μία πολύ έξυπνη και πρακτική προσθήκη στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου. Συνδυάζεται με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις, ενώ συναγωνίζεται σε κομψότητα και πρακτικότητα το διαχρονικά αγαπημένο μας τζιν μπουφάν.

Διαβάστε Επίσης

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Get the Trend

Τζιν καμπαρντίνα Answear Lab

Τζιν καμπαρντίνα Lee x Pull & Bear

Τζιν καπαρντίνα με ζώνη Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ