Follow us

Ηρώ | Ο γιος της και οι φίλοι του έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού

"Tους σάπισαν στο ξύλο..."

MissBloom TEAM
ΗΡΩ

Μία δημόσια καταγγελία έκανε πριν από λίγες ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ηρώ. Η γνωστή τραγουδίστρια, μέσω μιας ανάρτησης, έκανε γνωστό πως ο γιος της και οι φίλοι του έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού έξω από το παλιό τους σχολείο.

Ελεονώρα Μελέτη | "Έχω κάνει επίσημη καταγγελία για άσχημες συμπεριφορές στον χώρο"

Συγκεκριμένα, η Ηρώ σημείωσε πως τα παιδιά έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από μία συμμορία νεαρών που τους "σάπισαν" στο ξύλο. Η ίδια τόνισε πόσο έχει ταραχτεί ενώ υπογράμμισε πως ένα από τα παιδιά έχει διάσειση ενώ ένα άλλο, βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

"Χθες βράδυ ο γιος μου με τους συμμαθητές του βγήκαν βόλτα για να πάνε στο παλιό τους σχολείο
να θυμηθούνε τα παλιά και να βγάλουν φωτογραφίες. Έξω από το σχολείο τους περίμενε μια συμμορία από νεαρούς που ήταν "φταγμένοι" και τους σάπισαν στο ξύλο.

Ο γιος μου είναι καλά, ευτυχώς, μην ανησυχείτε. Έφαγε μόνο μια-δυο μπουνιές. Δυο παιδιά από τους συμμαθητές του όμως, κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ο ένας είναι άσχημα και υπό παρακολούθηση.

Ο άλλος, με διάσειση και ράμματα στο στόμα. Μιλάμε για πολύ καλά παιδιά, φοιτητές που βρέθηκαν μετά από καιρό να θυμηθούν τα σχολικά τους χρόνια και κατέληξαν στο νοσοκομείο. Έχω ταραχτεί αφάνταστα.

Και το μοιράζομαι μαζί σας γι'αυτό ο κόσμος αλλάζει επικίνδυνα. Οι ουσίες και το αλκοόλ έχουν αλλοιώσει συμπεριφορές και χαρακτήρες. Τα παιδιά ζούνε σε έναν άγριο κόσμο που ΕΜΕΙΣ τους παραδώσαμε.

Προσέχετε τα παιδιά σας. Προσέχετε πάρα πολύ. Ασχοληθείτε μαζί τους, μάθετε για αυτά. Προλάβετε.
Απευθυνθείτε σε ειδικούς για οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά ή βίαιη κίνηση που θα δείτε.
Πρέπει να επισημάνω ότι μέσα στο αυτοκίνητο των νταήδων ήταν δυο κορίτσια που περιγελούσαν τα παιδιά μας ως δειλούς και φοβιτσιάρηδες και τραβούσαν βίντεο όλο το σκηνικό…

Τα συμπεράσματα δικά σας. Θα παρακαλέσω να μην υπάρξουν σχόλια. Δεν τα χρειάζομαι σε αυτή τη φάση. Μόνο σκέψη. Ευχαριστώ.", έγραψε η Ηρώ.

Ηρώ | Ο γιος της και οι φίλοι του έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ