Follow us

"Είχαμε βάλει στη διάρκεια μιας νύχτας 7 φορές λάθος την πάνα και ο Θοδωρής καθότανε και σιδέρωνε το φορμάκι" | Η Μάρα Ζαχαρέα μιλά για τον Θοδωρή Ρουσόπουλο

"Είναι ένας πάρα πολύ έντιμος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός πατέρας..."

MissBloom TEAM
Θόδωρος Ρουσόπουλος και Μάρα Ζαχαρέα NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή "Happy Day" βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Θοδωρής Ρουσόπουλος. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ανοιχτά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή,για πολλά πράγματα, ενώ δέχθηκε στον αέρα της εκπομπής και μία έκπληξη.

"Με εκνευρίζει συνέχεια" | Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος μιλάει για τη σχέση του με τη Μάρα Ζαχαρέα

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος είδε τη σύζυγό του, Μάρα Ζαχαρέα, και τον γιο τους, Βασίλη, να μιλούν για αυτόν μέσα από ένα βίντεο. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον γιο των δημοσιογράφων να εμφανίζεται τηλεοπτικά, αποκαλύπτοντας μάλιστα πολλά για τον πατέρα του.

Πιο αναλυτικά, ο Βασίλης Ρουσόπουλος μίλησε για τα ελαττώματα και τα προτερήματα του πατέρα του ενώ η Μάρα Ζαχαρέα ανέφερε μία γλυκιά ιστορία από την περίοδο που ο γιος τους ήταν μωρό.

"Ένα πράγμα που διαχρονικά θαυμάζω στον πατέρα μου είναι η διαχρονικότητα που έχει στις δυσκολίες, νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά μαζί του. Στα ελαττώματά του, είναι ότι πολλές φορές εκνευρίζεται και χάνει την ψυχραιμία του με μικρά πράγμα της καθημερινότητας.", είπε για τον πατέρα του ο Βασίλης Ρουσόπουλος.

"Είναι ένας πάρα πολύ έντιμος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός πατέρας και κάτι που θαυμάζω προσωπικά πάρα πολύ σε εκείνον είναι ότι διαβάζει, μελετάει και θέλει διαρκώς να μαθαίνει νέα πράγματα."

"Θέλω να πιστεύω ότι η πιο σημαντική περίοδος της ζωής μας ήταν η γέννηση των παιδιών μας. Ήμασταν νέοι γονείς, είχαμε έρθει στο σπίτι από το μαιευτήριο, είχαμε βάλει στη διάρκεια μιας νύχτας 7 φορές λάθος την πάνα και ο Θοδωρής καθότανε σιδέρωνε το φορμάκι να έχει να βάλει ο Βασίλης το πρωί.", είπε η Μάρα Ζαχαρέα.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ