Follow us

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι η πιο περήφανη μαμά | Οι γλυκιές φωτογραφίες του ενός έτους γιου της που μας "έλιωσαν"

"Σ’ αγαπώ μικρό μου…"

MissBloom TEAM
Μάρα Δαρμουσλή Instagram

Τις πιο γλυκές φωτογραφίες με τον ενός έτους γιο της δημοσίευσε χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μάρα Δαρμουσλή. Το πρώην μοντέλο μοιράστηκε με τους followers μερικές χαρούμενες στιγμές του γιου της, ο οποίος φαίνεται πως λατρεύει το κολυμβητήριο.

Φωτιά σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη | Καταστράφηκε ολοσχερώς τo μαγαζί του συζύγου της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλη Τσατσάκη

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρα Δαρμουσλή ανήρτησε φωτογραφίες του ενός έτους γιου της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Τσατσάκη, από το κολυμβητήριο που πηγαίνει εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο και που όπως φαίνεται λατρεύει. Η ίδια, περήφανη όσο ποτέ άλλοτε, σημείωσε στη λεζάντα των φωτογραφιών πως το μωρό της χαίρεται αμέσως μόλις βλέπει τα αποδυτήρια και αντιλαμβάνεται ότι έφτασαν στο κολυμβητήριο, τονίζοντας μάλιστα πως θα είναι δίπλα του για όσο διαρκέσει αυτός ο έρωτας με το νερό και το κολύμπι.

"1 χρόνος πλιτς πλατς με 2 εβδομάδες μόνο αποχής λόγω κρύου και ιώσεων! Η χαρά σου δεν περιγράφεται μόλις καταλαβαίνεις ότι φτάσαμε. Έχετε δει μωρό να το ξυπνάτε και μόλις αντικρύζει τα αποδυτήρια να γελάει από τη χαρά του;! Βγαίνεις από βουτιά και δε σ’ ενοχλεί το νερό, αλλά η φράντζα! Για όσο κρατήσει και όσο γουστάρεις, μαζί σου κι εγώ, είτε μέσα είτε απ’ έξω! Σ’ αγαπώ μικρό μου.", σημείωσε η Μάρα Δαρμουσλή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ