Follow us

Κατερίνα Στεφανίδη | "Σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου"

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση της Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στεφανίδη Instagram

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση που έκανε στο Twitter η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναδημοσίευσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΜΑΚΕΛΕΙΟ", με πολλούς να χαρακτηρίζουν τη στάση της χυδαία.

Κατερίνα Στεφανίδη | "Η πατριαρχία είναι το χειρότερο πράγμα στην Ελλάδα"

Λίγες ώρες μετά την εν λόγω ανάρτηση, η Ολυμπιονίκης δέχθηκε πολλά υβριστικά μηνύματα τα οποία αφορούσαν τη στάση της μητέρας της. Η Κατερίνα Στεφανίδη ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί δημόσια διαχωρίζοντας τη θέση της από αυτήν της μητέρας της, η οποία μάλιστα μετά το σάλο ζήτησε συγγνώμη διαγράφοντας την ανάρτηση.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη :

"Αφού πρέπει να γράφω τα αυτονόητα, διαβάστε λοιπόν. Σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου. Σε αντίθεση με εκείνη δεν έχω υπάρξει ποτέ μέλος κόμματος και ούτε σκοπεύω να υπάρξω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν λοιπόν να με κάνει αντικείμενο του κομματισμού του. Η μητέρα μου, όπως και εγώ, δρούμε ως ανεξάρτητοι και ενήλικοι πολίτες. Δεν μπορώ και ούτε σκοπεύω να την "μαζέψω", όπως προτείνουν ή υπονοούν διάφοροι, καθώς δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα, όπως δεν έχω και καμία ευθύνη για όσα η ίδια υποστηρίζει.", σημείωσε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Κατερίνα Στεφανίδη | "Σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ