Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου | ''Έχω RIP πρόσωπο. Είμαι μόνιμα σε καταστολή"

Η Τόνια Σωτηροπούλου στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα", μιλά για την αντιμετώπιση που έχει μετά την συμμετοχή στην ταινία Bond, την γνωριμία της με τον Κωστή Μαραβέγια και τον λόγο που κάποιες φορές είναι πολύ ήρεμη και ανέκφραστη.

Θα φορούσες φλοράλ καλσόν; Το look της Τόνιας Σωτηροπούλου που θα σε πείσει να το κάνεις Instagram@toniasotiropoulou

Η Τόνια Σωτηροπούλου έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στην καριέρα της, στη διαχείριση της θλίψης στη ζωή και στον έγγαμο βίο με τον Κωστή Μαραβέγια.

Η παρουσιάστρια αρχικά αναφέρθηκε σε μία στιγμή της ηθοποιού, όπου είχε φτάσει στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στην ταινία James Bond και οι δημοσιογράφοι τη ‘’κυνηγούσαν’’ για μία δήλωση. Εκείνη απάντησε ότι ένιωθε ότι είχε κάνει ένα ακόμα βήμα στην καριέρα της, αλλά δεν καταλάβαινε όλο αυτό το χαμό. "Δεν έχω καταλάβει ακόμα το μέγεθος θαυμασμού που έλαβα επειδή έπαιξα στην ταινία Bond".

Τόνισε ότι "ήταν σημαντικός ο ρόλος στη συγκεκριμένη ταινία, αλλά τότε παράλληλα έκανα και άλλα πράγματα που άξιζαν μία περαιτέρω προσοχή στη χώρα, μόνο που δε φώτιζαν καθόλου αυτό το σημείο". Όσον αφορά τις αντιδράσεις της είπε: "Έχω RIP πρόσωπο και λέω στον εαυτό μου "γλύκανε μωρή". Νομίζω ότι είμαι μόνιμα σε καταστολή. Γενικά θα με ακούσετε να φωνάζω, αλλά όχι συχνά. Οι γείτονες μπορεί να έχουν ακούσει, αλλά δεν το έχουν θίξει, δεν τολμάνε. Στο Παγκράτι είναι διακριτικοί".

Αναφορικά με τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια, η Τόνια Σωτηροπούλου δήλωσε: "Δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάμεσά μας. Περνάμε πολύ ωραία. Με τον Κωστή γνωριζόμασταν πάντα, είχαμε κοινούς φίλους και βρεθήκαμε από κοντά σε μια πρεμιέρα μιας ταινίας. Μετά από καιρό πήγαμε για ποτό και ό,τι είναι γραφτό να γίνει, γίνεται. Εγώ έκανα την κίνηση, η Τόνια ο "γύπας". Αισθάνομαι ότι αγκαλιάζω λίγο περισσότερο τη χαρά με τον Κωστή. Είναι σαν το Nickelodeon".

Σε αντίθεση με τον σύζυγο της επεσήμανε ότι είναι γενικά πιο "dark". " Νομίζω τη μετ εφηβική μου ζωή δεν την ξεπέρασα πολύ γρήγορα. Όταν μαθαίνεις να ζεις με συναισθήματα θλίψης γύρω σου, όσο δύσκολο και αν είναι, δεν μπορείς να φύγεις από αυτό αν δεν έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό και μετά δημιουργούνται περιορισμοί".

Τόνια Σωτηροπούλου | ''Έχω RIP πρόσωπο. Είμαι μόνιμα σε καταστολή"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ