Follow us

Λένα Δροσάκη | Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό και οι γεμάτες νόημα δηλώσεις

Οι δηλώσεις της ηθοποιού που θα συζητηθούν.

MissBloom TEAM
Λένα Δροσάκη Instagram

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη παραχώρησε η Λένα Δροσάκη, στην ιστοσελίδα "parallaxi". Η ηθοποιός μίλησε με αφορμή τη μετάβαση της θεατρικής παράστασης "Photograph 51" από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

"Θα μου λείψεις" | Το αποχαιρετιστήριο story της Λένας Δροσάκη

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός σχολίασε το έργο, στο οποίο συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θέλει ο θεατής να φεύγει από την παράσταση έχοντας πάρει μαζί του κάτι σημαντικό. Η ίδια δε δίστασε μάλιστα να κάνει και μία ευχή για τον εαυτό της, χρησιμοποιώντας τα λόγια της γυναίκας που υποδύεται.

"Επιλέγουμε να έχουμε καλούς ανθρώπους δίπλα μας κι όταν αυτό πλέον δεν συμβαίνει απομακρυνόμαστε για να μη γίνει άρρωστο. Σαφέστατα είναι ένα πολιτικό έργο. Ο θεατής θέλω να πάρει το καλύτερο που μπορεί. Να μετακινηθεί. Να μη φύγει όπως ήρθε. Αυτό πρέπει να συμβαίνει και σε όλη μας τη ζωή, να μετακινούμαστε. Αλλιώς, θα μείνουμε στάσιμοι, θα βαλτώσουμε και θα πνιγούμε."

"Θα σου πω ένα κομμάτι από την Ρόζαλιντ, που λέει : "Τόσα πράγματα. Εύχομαι να ξυπνάω το πρωί και να μη νιώθω το βάρος της επόμενης μέρας. Να νιώθω σημαντική, να νιώθω άνετα όταν είμαι μόνη μου, να νιώθω άνετα όταν είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους, να με φιλήσουν, να γεννηθώ ένα παιδί που το αγαπάνε και το φροντίζουν, να δω τον πατέρα μου να καμαρώνει για μένα, να μυρίζω τον φρέσκο αέρα στην κορυφή του βουνού και ένας άντρας να στέκεται πλάι μου ή έστω κάτι τέτοιο για μία τουλάχιστον μέρα”.", ήταν η ευχή που έκανε για τον εαυτό της η Λένα Δροσάκη.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Breakfast@Star" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ