Follow us

Λένα Δροσάκη | Επέλεξε το κομψό κοστούμι για την άνοιξη που σου ταιριάζει όποιο κι αν είναι το στιλ σου

Το κλασικό και chic κοστούμι που επέλεξε η Λένα Δροσάκη

Λένα Δροσάκη | Επέλεξε το κομψό κοστούμι για την άνοιξη που σου ταιριάζει όποιο κι αν είναι το στιλ σου Instagram

Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να έχουν στη συλλογή τους κομμάτια τα οποία θα τις διευκολύνουν στην καθημερινή επιλογή του look τους και δεν θα χρειαστούν πολλή σκέψη ή χρόνο για να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Αναμφίβολα τα φορέματα και τα jumpsuits πιθανότατα να είναι τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό όταν αναζητάμε στιλ και ευκολία, όσο όμως η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο περισσότερο επιθυμούμε να έχουμε fashion items τα οποία είτε θα coordinated και θα μας διευκολύνουν εξίσου με τα one pieces της γκαρνταρόμπας μας.

Τα κλασικά, και διαχρονικά, fashion items που μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση προσφέροντας μας στιλ, κομψότητα, την άνεση που προαναφέραμε αλλά και την ευελιξία για έναν ασφαλή στιλιστικό πειραματισμό, ο οποίος θα εκφράζει το στιλ και το γούστο μας, μπορούμε να τα "αποκτήσουμε" σε κάθε εμφάνισή μας φορώντας ένα κλασικό κοστούμι.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να συνδυάσεις ένα κλασικό κοστούμι τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις σου. Τα κομμάτια τα οποία διαμορφώνουν το ύφος του outfit σου είναι τα tops που μπορείς να επιλέξεις τα οποία μπορεί να είναι crop top, tank top, πουκάμισο, T-shirt ή lingerie top. Κάτι ακόμη που διαμορφώνει απόλυτα το τελικό σύνολο μας φορώντας ένα κοστούμι είναι αναμφίβολα τα αξεσουάρ όπως και τα παπούτσια με τα οποία θα επιλέξουμε να το συνδυάσουμε, και φυσικά το χρώμα του κοστουμιού το οποίο καθορίζει εξαρχής το ύφος του.

Ένα κλασικό και απόλυτα ανοιξιάτικο κοστούμι επέλεξε η Λένα Δροσάκη σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της, χαρίζοντας μας έμπνευση και για την απόχρωση του two piece που χρειαζόμαστε την άνοιξη όπως και για το styling combo που μπορούμε να δημιουργήσουμε. Συγκεκριμένα, η Λένα Δροσάκη επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε ταμπά απόχρωση. Το look της ολοκλήρωσε με nude lingerie top και ταμπά μποτάκια.

Δες την εμφάνισή της

Λένα Δροσάκη | Επέλεξε το κομψό κοστούμι για την άνοιξη που σου ταιριάζει όποιο κι αν είναι το στιλ σου

Τα κοστούμια που έχουν επιλέξει οι Ελληνίδες celebrities



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ