Follow us

"Shopping Star" | Αυτά είναι τα δύο πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για τη θέση της Βίκυς Καγιά

"Δύο πολύ γνωστά και πολύ αγαπημένα πρόσωπα πέρασαν χθες από το πρώτο δοκιμαστικό..."

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram

Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό πως η Βίκυ Καγιά πρόκειται να ολοκληρώσει στη συνεργασία της με το Star, έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια. Η παρουσιάστρια πρόκειται να αφήσει πίσω της το "GNTM" και το "Shopping Star", για το οποίο όπως όλα δείχνουν ψάχνουν ήδη αντικαταστάτη.

Η Βίκυ Καγιά για το τέλος της συνεργασίας της με το Star | "Αυτή η σχέση ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της..."

Σήμερα το πρωί μάλιστα, μέσα από την εκπομπή "Πάμε Δανάη!", έγιναν γνωστά τα δύο πρόσωπα που έχουν περάσει από δοκιμαστικό για τη θέση του κριτή. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, ο Γιώργος Καράβας και η Κάτια Ζυγούλη είναι τα δύο πρόσωπα που έχουν κάνει δοκιμαστικό για το project του "Shopping Star". Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως και οι δύο άφησαν καλές εντυπώσεις ενώ τόνισε πως τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν κι'άλλα δοκιμαστικά.

"Δύο πολύ γνωστά και πολύ αγαπημένα πρόσωπα πέρασαν χθες από το πρώτο δοκιμαστικό για το Shopping Star. Η Κάτια Ζυγούλη πέρασε από δοκιμαστικό για να είναι η παρουσιάστρια του παιχνιδιού και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Από δοκιμαστικό πέρασε και ένα αγαπημένο παιδί του Star, ο Γιώργος Καράβας. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και άλλα δοκιμαστικά.", δήλωσε ο Αλέξης Μίχας.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ