Follow us

Απόστολος Ρουβάς | "Για πρώτη φορά μπαμπάς! Ανυπομονώ! "

Ο γνωστός σεφ και η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

MissBloom TEAM
Απόστολος Ρουβάς Instagram

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Απόστολος Ρουβάς, όπως ο ίδιος αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός σεφ και η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ενώ σήμερα το πρωί, ο Απόστολος Ρουβάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Απόστολος Ρουβάς θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Πιο αναλυτικά, ο Απόστολος Ρουβάς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή "Πρωινό μας" με αφορμή το ευχάριστο αυτό γεγονός, δηλώνοντας ανυπόμονος και ενθουσιασμένος. Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά σημείωσε πως μοιράστηκε αυθόρμητα την εγκυμοσύνη της συντρόφου του στα social media ενώ υπογράμμισε πως ξετρελάθηκε όταν του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

"Δεν ήθελα να το μοιραστώ ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα που μου έκαναν την έκπληξη συγκινήθηκα και χάρηκα πάρα πολύ που είδα και τον πατέρα μου. Γύρισα από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά. Η έκπληξη ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί εκείνη την στιγμή. Μου έφτιαξε τη διάθεση και μου βγήκε αυθόρμητα να μοιραστώ το ευχάριστο γεγονός στα social media."

"Για πρώτη φορά μπαμπάς! Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα! Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά. Αλλού πατούσα αλλού βρισκόμουν. Έχω ζήσει αρκετά με τα ανίψια μου. Μπορώ να πω ότι τότε ήταν που άρχισα έντονα να θέλω να ζήσω μια τέτοια κατάσταση. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα. Ήθελα πολύ να το ζήσω. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χάρηκαν πάρα πολύ, το περίμεναν.", δήλωσε ο Απόστολος Ρουβάς.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ