Follow us

Anna Wintour | Αυτός είναι ο διάσημος που είναι ανεπιθύμητος στο Met Gala

Το viral βίντεο από το 2017, στο οποίο η Anna Wintour αποκαλύπτει ποιον δεν πρόκειται ποτέ να καλέσει στο Met Gala.

MissBloom TEAM
Anna Wintour Splash

Η πρώτη Δευτέρα του Μαΐου είναι διαχρονικά η μέρα που διεξάγεται το Met Gala, το οποίο και φέτος ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Στο εμβληματικό event αλλάζουν πολλά κάθε χρόνο, όμως ένα παραμένει σταθερό και αυτό είναι η οικοδέσποινά του, Anna Wintour. Η "Σιδηρά Κυρία" της μόδας σπάνια δίνει συνεντεύξεις, όμως όταν το κάνει, είναι αναπόφευκτο πως τα λόγια της θα γίνουν viral.

Με αφορμή το τέλος της εκπομπής του James Corden, ο οποίος από πέρσι είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από το late night show και στον οποίο είχε δώσει συνέντευξη η Anna Wintour, θυμηθήκαμε την αξιομνημόνευτη δήλωσή της σχετικά με τον διάσημο που δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί ως guest στο διάσημο gala.

Στο παιχνίδι "Spill Your Guts or Fill Your Guts", όπου είτε θα απαντούσε σε αδιάκριτες ερωτήσεις ή θα έπρεπε να καταναλώσει κάποιο αηδιαστικό φαγητό, η Anna Wintour ερωτήθηκε από τον Corden "Είσαι η διάσημη οικοδέσποινα του Met Gala, που λαμβάνει χώρα στο Μανχάταν κάθε χρόνο. Διάσημοι από όλους τους τομείς της ζωής είναι απελπισμένοι να λάβουν ένα εισιτήριο. Έτσι η ερώτησή μου είναι, ποιον δεν θα καλούσες ποτέ ξανά στο Met Gala". Η ίδια, χωρίς να διστάσει για την απάντησή της, δήλωσε με σιγουριά "Τον Donald Trump".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ