Follow us

Γαία & Ηλέκτρα Μερκούρη | Οι γλυκές ευχές για τα γενέθλια της μητέρας τους, Δωροθέας Μερκούρη

Οι ξεχωριστές ευχές που έλαβε η Δωροθέα Μερκούρη για τα γενέθλιά της, από τις κόρες της, Γαία και Ηλέκτρα.

MissBloom TEAM
Γαία & Ηλέκτρα Μερκούρη | Οι γλυκές ευχές για τα γενέθλια της μητέρας τους, Δωροθέας Μερκούρη NDP Photo Agency

Η Δωροθέα Μερκούρη έκλεισε τα 49 της και, φυσικά, πολλοί καλοί της φίλοι και συνεργάτες έσπευσαν να της ευχηθούν για την ημέρα των γενεθλίων της. Ανάμεσα σε αυτούς, και οι δύο υπέροχες κόρες της, Γαία και Ηλέκτρα οι οποίες θέλησαν να πουν "χρόνια πολλά" στη μητέρα τους με το δικό τους τρόπο.

Να υπενθυμίσουμε πως η 19χρονη Γαία και η 23χρονη Ηλέκτρα είναι παιδιά της ηθοποιού από το γάμο της με τον Ολλανδό, Γουάρντ Stegerhoek. Η πρωτότοκη κόρη, μαλιστα, κατοικεί στο Άμστερνταμ, μακριά από την αδερφή της και τη μητέρα της.

Ωστόσο, και εκείνη αλλά και η Γαία δεν παρέλειψαν να ευχηθούν στη Δωροθέα Μερκούρη μέσω των social media, δημοσιεύοντας κάποιες γλυκές φωτογραφίες.

Η Γαία ανήρτησε στο Instagram της μία φωτογραφία, με λεζάντα "Χρόνια πολλά στην πιο φανταστική μαμά", όπου απεικονίζεται η μητέρα της να κρατάει ένα μεγάλο μπολ με μακαρόνια, ως αυθεντική Ιταλίδα. Μοιράστηκε, όμως, ακόμη μία φωτογραφία στην οποία είναι μαζί και οι 3 πανέμορφες γυναίκες, μαμά και κόρες, γύρω από ένα τραπέζι -εννοείται πάλι- με μακαρόνια.

Γαία & Ηλέκτρα Μερκούρη | Οι γλυκές ευχές για τα γενέθλια της μητέρας τους, Δωροθέας Μερκούρη
Γαία Μερκούρη

Η Ηλέκτρα, με τη σειρά της, έκανε μία πολύ γλυκιά ανάρτηση με ένα throwback στιγμιότυπο μαζί με τη μητέρα της, όταν η ίδια ήταν μικρή. "Χρόνια πολλά μαμά, σ'αγαπώ" έγραψε στη λεζάντα.

Γαία Μερκούρη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ