Follow us

Ο πρίγκιπας William και η Κate για μπυρίτσα σε παμπ λίγο πριν τη Στέψη

Σε παμπ στο κέντρο του Λονδίνου πήγε το ζευγάρι και μάλιστα πήρε το Tube.

Kate Middleton & Prince William Splash News/Ideal Image

Οι εποχές αλλάζουν. Φαίνεται ότι ο πρίγκιπας William και η Κate το έχουν καταλάβει και προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στο πρωτόκολλο και τον εκμοντερνισμό του θεσμού. Επιπλέον, θέλουν να φαίνονται απλοί και δίπλα στους πολίτες, όπως έκανε εξάλλου δεκαετίες πριν η πριγκίπισσα Diana.

Έτσι, τώρα, δυο μέρες μόλις πριν την επίσημη στέψη του Καρόλου Γ' το ζευγάρι πήρε το Tube για να φτάσει στο Soho, την "μποέμ" περιοχή του Λονδίνου, με τις παμπ, τα μπαρ και εστιατόρια του. Μάλιστα πήραν την Elizabeth Line, που είχε βαφτιστεί προς τιμή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Για την περίσταση η πριγκίπισσα Κate φόρεσε ένα μακρύ κόκκινο παλτό από την εταιρία Eponine London- το οποίο έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν. Ο William δεν αποχωρίστηκε το κοστούμι του, ωστόσο δεν φορούσε γραβάτα, κάνοντας το σύνολο πιο casual.

Έφτασαν λοιπόν στην παμπ Dog & Duck Pub, η οποία γιορτάζει φέτος τα 150 χρόνια της. Πρόκειται για μια παμπ που θα φιλοξενήσει events στο πλαίσιο των εορτασμών της στέψης του Καρόλου, αύριο το Σάββατο.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ