Follow us

Ντελίριο με τον Jonathan Thompson | Ο γοητευτικός υπασπιστής του βασιλιά Καρόλου ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης στη στέψη

"Ο γοητευτικός αξιωματικός με το κιλτ", φαίνεται πως τον αποκαλούν πλέον οι fans.

MissBloom TEAM
Βασιλιάς Κάρολος Splash News / Ideal Image

Viral έγινε για ακόμα μία φορά ο υπασπιστής του Βασιλιά Καρόλου, Jonathan Thompson. Ο 39χρονος αξιωματικός του 5ου Τάγματος του Βασιλικού Συντάγματος της Σκωτίας έδωσε το "παρών" στις 6 Μαΐου στην τελετή στέψης του Βασιλιά, κάνοντας πολλούς να μιλάνε για την εμφάνισή του και τους fans να "παραληρούν".

Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis κλέβουν και πάλι την παράσταση

Ο υπασπιστής του Βασιλιά εντυπωσιάζει κάθε φορά με το παρουσιαστικό του, μαγνητίζοντας δικαίως όλα τα βλέμματα. Ο Jonathan Thompson έχει υπάρξει στο παρελθόν ο πιο υψηλόβαθμος σωματοφύλακας της Βασίλισσας Ελισάβετ ωστόσο τώρα, τον βλέπουμε στο πλευρό του Βασιλιά Καρόλου ως έναν από τους πιο έμπιστους υπαλλήλους του.

Ξανθός, ψηλός και άκρως γοητευτικός, ο Jonathan Thompson φαίνεται πως δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος. Κάθε του εμφάνιση γίνεται viral ενώ πλέον, είναι γνωστός ως "o γοητευτικός αξιωματικός με το κιλτ."

Ντελίριο με τον Jonathan Thompson | Ο γοητευτικός υπασπιστής του βασιλιά Καρόλου ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης στη στέψη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ