Follow us

Σμαράγδα Καρύδη | "Ο Θοδωρής έχει μανία, τρέλα με το εγγόνι του. Για να αισθανθώ γιαγιά, πρέπει να αισθανθώ πρώτα μάνα"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τη σχέση που έχει με την οικογένεια του συντρόφου της.

MissBloom TEAM
Σμαράγδα Καρύδη Instagram

Στην εκπομπή "Dot." παραχώρησε συνέντευξη η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Γωγώ Αυγερινοπούλου για την επαγγελματική της ζωή ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή.

Σμαράγδα Καρύδη | "Ευτυχώς δεν έμπλεξα πολύ σοβαρά..."

Πιο αναλυτικά, η Σμαράγδα Καρύδη, που φέτος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Star "ΙQ 160", μίλησε για τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη, και τη σχέση που έχει με το εγγόνι του. Η ίδια σημείωσε πως ο ηθοποιός έχει τρέλα με τον εγγονό του ενώ τόνισε πως εκείνη, δε νιώθει γιαγιά καθώς δεν έχει γίνει ποτέ της μάνα.

"Θέλω να πω ότι τα πρώτα χρόνια είτε είσαι παιδί ηθοποιών, μπορεί να σου ανοίξουν ή να σου κλείσουν κάποιες πόρτες, είτε δεν είσαι πάλι το ίδιο μπορεί να γίνει. Αλλά νομίζω ότι τα πιο πολλά εμπόδια τα έβαζα εγώ στον εαυτό μου."

"Ο Θοδωρής από τότε που απέκτησε εγγόνι και έγινε παππούς, κοιτά να μου το θυμίζει. Έχει μανία, τρέλα με το εγγόνι του. Τώρα περιμένει και το δεύτερο που έρχεται!"

"Τον βλέπει συνέχεια τον μικρό, είτε στο σπίτι, είτε με face time. Δεν αισθάνομαι καθόλου "γιαγιά”. Για να αισθανθώ γιαγιά, πρέπει να αισθανθώ πρώτα μάνα. Το αγαπώ πολύ το παιδί, όπως αγαπώ και όλη την οικογένεια και τον ίδιο, αλλά δεν μπορώ να αισθανθώ γιαγιά.", δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ