Follow us

Thomas Flohr | Αυτό είναι το εσωτερικό του υπερπολυτελούς διαμερίσματος που αγόρασε στο κέντρο της Αθήνας

Ο πεθερός του Φίλιππου Γλύξμπουργκ έκανε μία από τις ακριβότερες αγορές οικιστικού ακινήτου των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

MissBloom TEAM
Thomas Flohr ndp

Το ακριβότερο διαμέρισμα της Αθήνας αγόρασε ο Thomas Flohr, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και πατέρας της Nina Flohr. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πεθερός του Φίλιππου Γλύξμπουργκ έκανε μία από τις ακριβότερες αγορές οικιστικού ακινήτου των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, δίνοντας το υπέρογκο ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Φίλιππος Γλύξμπουργκ | Ο πεθερός του αγόρασε το ακριβότερο διαμέρισμα της Αθήνας - Το υπέρογκο ποσό που έδωσε ο Thomas Flohr

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, μέσα από την εκπομπή "T-Live" και το ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη, ήρθαν για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το εσωτερικό του υπερπολυτελούς διαμερίσματος των 330 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο χτίστηκε το 1956 από τον αρχιτέκτονα Τάκη Ζενέτο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το διαμέρισμα βρίσκεται δίπλα στο Προεδρικό Μέγαρο και στη γωνία που δημιουργούν οι οδοί Ηρώδου Αττικού, Ρηγίλλης και Στησιχόρου ενώ συνολικά περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, πέντε λουτρά, μία μεγάλη τραπεζαρία, ένα καθιστικό, κουζίνα, γραφείο αλλά και υπνοδωμάτιο υπηρεσίας.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ