Follow us

Lizzo | '' Ό,τι κάνω, ό,τι τρώω, είναι όλα για την υγεία του νου ''

Η ράπερ Lizzo, μιλά σε ένα τρίλεπτο βίντεο για την γυμναστική και το βάρος και σπάει όλα τα στερεότυπα

Lizzo Splash

Η τραγουδίστρια και ράπερ Melissa Viviane Jefferson, γνωστή με το καλλιτεχνικό Lizzo, με αφορμή μία TikToker όπου σε βίντεο αναφέρει ότι αδυνάτισε εξαιτίας της γυμναστικής άσκησης χωρίς να είναι ο βασικός της σκοπός αυτός, ανέβασε ένα τρίλεπτο βίντεο στο TikTok, όπου την υποστηρίζει και μιλά ανοιχτά για το πώς έχουν τα πράγματα.

Έτσι τόνισε: ''Οι εύσωμες δε θέλουν να δραπετεύσουν από την παχυσαρκία. Τα κιλά τα έχουν κερδίσει. Έχω μία δουλειά με high performance, για 90 λεπτά χορεύω, τραγουδάω, ραπάρω. Κάποιες φορές μου κόβεται η ανάσα. Έχει πλάκα, αγαπώ τη δουλειά μου. Ξεκίνησα να παίρνω περισσότερο σοβαρά το ''σωματικό κομμάτι'' λόγω της δουλειάς. Πάντα αγαπούσα το σώμα μου και να γυμνάζομαι.

Πρόσθεσε: ''Νομίζουν ότι οτιδήποτε κάνω, το κάνω για να χάσω κιλά. Δεν προσπαθώ να χάσω κιλά. Δε θέλω να αδυνατίσω ποτέ. Αν υπάρχει η περίπτωση να χάσω κιλά ή να πάρω κιλά ανάλογα με τις επιλογές που κάνω; Ναι!..Παρόλα αυτά ο στόχος είναι πάντα εδώ", τόνισε δείχνοντας το κεφάλι της.

Όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι επεσήμανε: "Όταν ξεκίνησα να γυμνάζομαι για την ψυχική μου υγεία, για να έχω ισορροπημένη ψυχική υγεία για τις ενδορφίνες, ώστε να μην με κοιτάζω στον καθρέφτη και να νιώθω ντροπή και αηδία, η άσκηση με βοήθησε να αλλάξω τρόπο σκέψης – όχι σώμα".

Κλείνοντας δήλωσε: '' Ότι κάνω, ότι τρώω, ότι έχει να κάνει με το σώμα είναι όλα για τον νου. Γιατί αν δεν είναι αυτός ευτυχισμένος, τότε τίποτα από τα υπόλοιπα δεν είναι''.

@lizzo #stitch with @𝐭𝐢𝐟𝐟𝐚𝐧𝐲🫧 ♬ original sound - lizzo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ