Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει γενέθλια | Η on air έκπληξη και οι συγκινητικές ευχές των παιδιών της

"Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, είναι μεγάλη η χαρά μου να γιορτάζω μαζί σας τα γενέθλιά μου..."

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια γιόρτασε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει, ενώ δέχτηκε από τους συνεργάτες της την πιο όμορφη έκπληξη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το matching set της είναι ιδανικό για αέρινες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έσβησε την υπέροχη και τεράστια ροζ τούρτα της on air ενώ δέχθηκε πολλές ευχές από όλους τους αγαπημένους της συνεργάτες. Μάλιστα, αυτοί ήταν που ετοίμασαν στην παρουσιάστρια ένα συγκινητικό βίντεο, γεμάτο ευχές και αγάπη, στο οποίο συμμετείχαν και τα παιδιά της. Συγκεκριμένα, το στιγμιότυπο με τις ευχές των παιδιών της ήταν αυτό που συγκίνησε ιδιαίτερα τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, κάτι που φυσικά δεν έκρυψε από τους τηλεθεατές.

"Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, είναι μεγάλη η χαρά μου να γιορτάζω μαζί σας τα γενέθλιά μου. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις αυτή την ημέρα που για καθένα από εμάς είναι ξεχωριστή. Είναι μεγάλη ευτυχία και ευλογία και νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό που ζω κάθε μέρα τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου. Είμαστε μια ωραία παρέα, περνάμε ωραία και αυτό φαίνεται. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ όλους.", είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δες το σχετικό απόσπασμα :