Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το matching set της είναι ιδανικό για αέρινες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Το αέρινο outfit της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θέλουμε να αντιγράψουμε

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το two piece look της είναι ιδανικό για αέρινες καλοκαιρινές εμφανίσεις Instagram@stam_tsimtsili

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται σχετικά νωρίς το να σκέφτονται τα outfits των καλοκαιρινών διακοπών από τώρα, αν το σκεφτούμε όμως καλύτερα υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους είναι βολικό το να σχεδιάζουμε ποια κομμάτια είναι ιδανικά για να αναβαθμίσουν την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα όπως και τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Το καλοκαίρι στρεφόμαστε στα σύνολα που γνωρίζουμε ότι θα ανανεώσουν τη διάθεση μας χαρίζοντας μας τον ξέγνοιαστο αέρα που επιθυμούμε γι'αυτό και το να επενδύουμε σε ανάλογα κομμάτια είναι μία καλή σκέψη που σίγουρα θα μας βοηθήσει την στιγμή που το χρειαζόμαστε.

Όταν σκεφτόμαστε καλοκαιρινά outfits στο μυαλό μας έρχονται ανάλαφρα υφάσματα, φωτεινά χρώματα και αέρινες γραμμές. Αυτά τα χαρακτηριστικά πρωταγωνιστούν στα κομμάτια στα οποία επιλέγουμε να επενδύσουμε όπως και να προτιμήσουμε στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στην πόλη, στις εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού και χωρίς αμφιβολία, στη βαλίτσα των καλοκαιρινών μας διακοπών.

Ένα απόλυτα καλοκαιρινό και αέρινο look το οποίο θέλουμε να αντιγράψουμε, επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της. Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ένα matching set που αποτελούταν από maxi φούστα σε πράσινη απόχρωση με κεντημένα λευκά λουλούδια και ασορτί crop top με τιράντες σε πράσινη απόχρωση με κεντημένα λευκά λουλούδια, ένα matching set από την Pink Woman. Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το αέρινο look της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες και διακριτικά κοσμήματα.

Δες την εμφάνιση της


Τα κομμάτια του outfit της

Κροπ τοπ με κεντημένα λουλούδια, Pink Woman

Maxi φούστα με κεντημένα λουλούδια, Pink woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ