Follow us

"Η μοίρα σου έφερε πολύ νωρίς μια τεράστια απώλεια..." | Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, Ελεάννα Νικολαΐδη

7,5 μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η μικρή Ελεάννα γιόρτασε τα γενέθλιά της.

MissBloom TEAM
Δώρα Τσαμπάζη και του Αλέξανδρος Νικολαΐδης Instagram

Τα έξι της χρόνια έκλεισε χθες η κόρη της Δώρας Τσαμπάζη και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Ελεάννα. Η σύζυγος του αδικοχαμένου Ολυμπιονίκη έκανε με αφορμή τα γενέθλιά της ένα άκρως συγκινητικό post, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η κόρη τους γνώρισε την απώλεια από μικρή ηλικία.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης | Η συγκινητική φωτογραφία της Δώρας Τσαμπάζη με τα παιδιά τους μπροστά από το γκράφιτι του Ολυμπιονίκη

Ειδικότερα, η Δώρα Τσαμπάζη δημοσίευσε μία φωτογραφία της 6χρονης Ελεάννας γράφοντας πολλές ευχές, γεμάτες αγάπη. Η ίδια σημείωσε πως η κόρη της είναι πολύ τυχερή γιατί γεννήθηκε από έναν υπέροχο πατέρα του οποίου μάλιστα το όνομα και την κληρονομιά, θα κουβαλάει πάντα.

"Σαν σήμερα γεννήθηκε το φως, γεννήθηκε η Ελεάννα μας, ένα πλάσμα μοναδικό, ταλαντούχο με μεγάλη συναισθηματική ευφυΐα. Ελεάννα μου είσαι τυχερή γιατί γεννήθηκες από έναν υπέροχο πατέρα του οποίου το όνομα και την κληρονομιά θα κουβαλάς για πάντα. Χρόνια σου πολλά καρδούλα μου, κορίτσι μου λαμπερό! Συνέχισε να σκορπάς χρυσόσκονη γύρω σου όπως ήδη κάνεις! Η μοίρα σου έφερε πολύ νωρίς μια τεράστια απώλεια όμως είμαι τόσο περήφανη για το πώς τα καταφέρνεις! Εύχομαι να είσαι γερή και να σε βλέπω να μεγαλώνεις και να πραγματοποιείς τα όνειρα σου! Shine bright like a diamond! 🌸❤️", σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Δώρα Τσαμπάζη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ