Follow us

Η Anita Brand κρατάει αγκαλιά τα δύο παιδιά της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

MissBloom TEAM
anabrand Instagram @anabrand

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους βιώνουν η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος, αφού μετά από μία αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη, κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018, ενώ μετρούσαν ήδη 15 χρόνια κοινής πορείας. Οι δυο τους μάλιστα επέλεξαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη δεύτερη εγκυμοσύνη, αφού υπήρχαν αρκετές επιπλοκές.

Όπως δήλωσε πρόσφατα και ο γνωστός φωτογράφος "Ο γιατρός δεν είχε να κάνει με τη μυστικότητα. Όπως ξέρεις μια εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολο πράγμα. Ήταν ο διακαής πόθος μας να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε αποφασίσαμε να κλειστούμε και να κάνουμε προσευχή. Εμείς θελήσαμε να το βιώσουμε έτσι και να είμαστε προσεκτικοί". Ακριβώς αυτό επιβεβαίωσε και ο μαιευτήρας της Αnita Brand, Στέφανος Χάνδακας, ο οποίος δήλωσε πως "Ήταν λίγο πιο δύσκολη εγκυμοσύνη και για αυτό επέλεξαν να κρατήσουν αυτή τη μυστικότητα. Είχε διάφορα ιατρικά θέματα όχι πολύ σημαντικά. Δεν χρειάστηκε να μείνει στο κρεβάτι. Χρειάστηκαν να γίνουν κάποιες θεραπείες κατά τη διάρκεια της κύησης. Δεν θέλαμε να στεναχωρηθούν ούτε το αδελφάκι του, ούτε η οικογένεια. Και όλα πήγαν πολύ καλά".

Το πρωί του Σαββάτου μάλιστα, η ευτυχισμένη πλέον μαμά δύο αγοριών, Anita Brand δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της και τα δύο παιδιά της. Έγραψε μάλιστα "Καλημέρα με αγκαλίτσες" με το χαμόγελο της να μαρτυρά τη χαρά που βιώνει.

Η ανάρτηση της Anita Brand

Η Anita Brand κρατάει αγκαλιά τα δύο παιδιά της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ