Follow us

Η Βίκυ Καγιά στο τελευταίο γύρισμα για το "Shopping Star" | "Κλάψαμε, αγκαλιαστήκαμε και σήμερα είναι σφιγμένο το στομάχι όλων μας..."

Όλα όσα αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά για το τελευταίο γύρισμα του "Shopping Star" και το τηλεοπτικό της μέλλον.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram

Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό πως η Βίκυ Καγιά αποχωρεί από το κανάλι του Star αφήνοντας πίσω της τόσο το "GNTM" όσο και το "Shopping Star". Σήμερα το πρωί μάλιστα, τα γυρίσματα του "Shopping Star" ολοκληρώθηκαν, με τη Βίκυ Καγιά να παραδέχεται πως έκλαψαν όλοι οι συντελεστές.

Βίκυ Καγιά | Όταν παρουσίαζε εκπομπή φορώντας το πιο λαμπερό μίνι φόρεμα, το 2007

Ειδικότερα, η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν δική της απόφαση να αποχωρήσει. Η ίδια σημείωσε πως είναι κάτι που έχει σκεφτεί πολύ ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί πως η διαδικασία για να δεχτεί αυτό το τέλος ήταν μακρά.

"Κλάψαμε, αγκαλιαστήκαμε και σήμερα είναι σφιγμένο το στομάχι όλων μας. Ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος για διάφορους λόγους, είναι πολύ παράξενο, όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Όταν νιώθεις ότι τα πράγματα έχουν κλείσει, καλό είναι να κάνεις πίσω για να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Δεν είναι όλα λεφτά και νούμερα τηλεθέασης στην ζωή.

Ήταν μια απόφαση προσωπική δική μου που την επικοινώνησα στο κανάλι. Φυσικά και έχω προτάσεις αλλά δεν είναι η ώρα για να τις δούμε και να τις εξετάσουμε. Όπως είπα και πριν αυτός ο κύκλος κλείνει, γιατί θεωρώ εγώ για τη δική μου τη ζωή πως χρειάζομαι ένα διάλλειμα για να ξανασκεφτώ και να ξαναφτιάξω την τράπουλά μου. Για να φτάσω να αφήσω το Shopping Star, το έχω σκεφτεί, το έχω κλάψει, το έχω πενθήσει μέσα μου, το έχω συζητήσει με τους δικούς μου ανθρώπους. Ήθελε μεγάλη διαδικασία να το δεχτώ. Ιδανικά στην τηλεόραση δε θα ήθελα να κάνω τίποτα. Μπήκα 14 ετών και έχω φτάσει 44. Το "δε ξέρω” είναι καλύτερα "να μην κάνω”, οπότε άσε να περάσει λίγος καιρός.", δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ