Follow us

Η Μαντώ Γαστεράτου έφαγε κεράσια από τον πανέμορφο κήπο του σπιτιού της και τα χεράκια του γιου της, Γιώργου

Η γλυκιά ανάρτηση που έκανε στα social media η ραδιοφωνική παραγωγός.

MissBloom TEAM
Μαντώ Γαστεράτου Instagram

Μία γλυκιά ανάρτηση έκανε χθες στα social media της η Μαντώ Γαστεράτου. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός έφαγε κεράσια από τον πανέμορφο κήπο του σπιτιού της, τα οποία μάλιστα μάζεψε για εκείνη ο γιος της, Γιώργος.

Μαντώ Γαστεράτου | Ο τεράστιος και καταπράσινος κήπος του σπιτιού της μοιάζει με μικρή παιδική χαρά

Ειδικότερα, η Μαντώ Γαστεράτου ανήρτησε ένα βίντεο και μερικές φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ο μικρός Γιώργος να μαζεύει κατακόκκινα κεράσια από τον υπέροχο και τεράστιο κήπο του σπιτιού τους και την κερασιά τους. Η ραδιοφωνική παραγωγός σημείωσε πως την κερασιά αυτή τη φύτεψε πριν από δύο καλοκαίρια ενώ της έδωσε το όνομα της μητέρας της, Αναστασία.

Η ίδια μάλιστα τόνισε πως ονειρευόταν από πάντα να έχει έναν μεγάλο κήπο και να τρώει φρούτα από αυτόν, ενώ εξέφρασε με αυτόν τον τρόπο και την ευγνωμοσύνη της για όλα όσα έχει σήμερα.

"Τα πιο νόστιμα κεράσια που έχω φάει ποτέ στη ζωή μου, τα γεύτηκα σήμερα κομμένα από τα χεράκια του Γιωργάρα μου! Πριν από δυο καλοκαίρια, στον κήπο μας φυτέψαμε μια κερασιά, που την ονόμασα Αναστασία (σαν την μητέρα μου).

Τώρα καταλαβαίνω την χαρά που κάνει ο πατέρας μου κάθε φορά που μας μοιράζει τις σακούλες από τις σοδιές που βγάζει ο κήπος μας στο εξοχικό. Θυμάμαι τα καλοκαίρια που ο πατέρας μου με ανέβαζε πάνω στην συκιά στην αυλή μας και γεμίζαμε τους κουβάδες με φρέσκα σύκα! Κάθε λογής καλούδια βγάζαμε! Πορτοκαλιά, λεμόνια, μανταρίνια, φράουλες...

Δε μπορώ να σας περιγράψω το συναίσθημα πληρότητας και ευγνωμοσύνης που νοιώθω όταν βιώνω στιγμές όπως αυτές! Πάντα ονειρευόμουν να έχω ένα σπίτι με κήπο και να μαζεύω τους καρπούς από τα δέντρα του κήπου μου. Το γεγονός ότι σήμερα βρίσκομαι κατά κάποιο τρόπο στην θέση που βρίσκονταν ο πατέρας μου πριν από τόσα χρόνια, με κάνει να αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια και ικανοποίηση!

Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να ζήσω σε νησί, να έχω έναν όμορφο κήπο και να μαζεύω με τα εγγόνια μου κεράσια...
Για να δούμε, θα πετύχει...; 🥰✌️🏡"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ