Follow us

Τζένη Μπαλατσινού | "Δεν ξέρω τι θα έκανα αν με έπαιρνε η Βίκυ Καγιά και μου ζητούσε να κάνουμε μαζί κάτι τηλεοπτικά..."

Όλα όσα είπε η επιχειρηματίας για το τηλεοπτικό της μέλλον.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε χθες το απόγευμα η Τζένη Μπαλατσινού. Συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή "Happy Day" και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου για το επαγγελματικό της μέλλον αλλά και την προσωπική της περιποίηση.

Τόσο ίδιες αλλά τόσο διαφορετικές | Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου μπορεί να μη μοιάζει με την αδερφή της Αμαλία, αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακή

Ειδικότερα, η Τζένη Μπαλατσινού σημείωσε πως ο χώρος της τηλεόρασης έχει κλείσει για εκείνη ωστόσο τόνισε πως δεν ξέρει τι αντίδραση θα είχε αν την έπαιρνε κάποια στιγμή τηλέφωνο η Βίκυ Καγιά και της ζητούσε να συνεργαστούν. Στη συνέχεια, η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια υπογράμμισε πως στον χώρο εργασίας υπάρχουν μονάχα δύσκολες στιγμές οι οποίες όμως βοηθάνε στην εσωτερική μας εξέλιξη.

"Η περιποίηση είναι κάτι πολύ προσωπικό. Για μένα περιποίηση δε σημαίνει ότι πρέπει να πάω κομμωτήριο ή να βαφτώ, καθαρή να είμαι, καθαρά να είναι τα ρούχα μου, ευδιάθετη να είμαι… Μόνο δύσκολες στιγμές υπάρχουν όταν εργάζεσαι συνέχεια, οι οποίες σε εξελίσσουν και σε κάνουν να γίνεσαι καλύτερος. Οι βεβαιότητες δεν είναι ποτέ βεβαιότητες, πάντα έρχονται να τις ματαιώσουν και να εξελιχθείς να γίνεις καλύτερος."

"Η Βίκυ Καγιά αποχώρησε για πάντα ή για ένα χρονικό διάστημα; Η Βίκυ Καγιά είναι ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει τηλεοπτικά και θεωρώ ότι κάτι θα ξανακάνει… Δεν ξέρω τι θα έκανα αν του παραχρόνου με έπαιρνε η Βίκυ Καγιά και μου ζητούσε να κάνουμε μαζί κάτι τηλεοπτικά. Του παραχρόνου ποιος ζει, ποιος πεθαίνει. Όχι, ο χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για μένα, ούτε για φέτος, ούτε για του χρόνου, ούτε για του παραχρόνου.", δήλωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ