Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Η γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της, Αλεξάνδρα, και το τρυφερό φιλί στο μάγουλο

Το post που έκανε η παρουσιάστρια με αφορμή την τοξικότητα που υπάρχει γύρω της.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Μία υπέροχη και άκρως τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, Αλεξάνδρα, δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους followers της αυτή τη γλυκιά φωτογραφία μιλώντας ωστόσο για την τοξικότητα που υπάρχει γύρω μας.

"Αυτά τα παιχνίδια είναι 39 ετών" | Το συγκινητικό στιγμιότυπου που η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη παίζει με τα δικά της παιχνίδια

Πιο αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε μία ερώτηση σχετικά με το πώς διαχειρίζεται εκείνη την τοξικότητα που υπάρχει γύρω της. Η ίδια ανήρτησε λοιπόν την εν λόγω φωτογραφία, την οποία και συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τοξικότητα υπάρχει παντού γύρω μας ωστόσο πρέπει να την πολεμάμε με αγάπη, φιλιά και αγκαλιές.

"Q and a via post. "τι κάνεις με τη τοξικότητα των γύρω σου;"

Τοξικότητα θα βρεις παντού. Σε συγγενείς, σε συνεργάτες, σε φίλους, συχνά και μέσα σου. Έχει πολλά προσωπικά η τοξικότητα. Μπορεί να είναι ένα βλέμμα, μια συμπεριφορά, μια λέξη, μια σιωπή. Αν μάθεις να την αναγνωρίζεις, μπορείς να προστατευτείς. Την τοξικότητα τη γνωρίζεις μέσα από την έκθεση της σε αυτή. Λειτουργεί σαν αλλεργία . Κάποια στιγμή θα εκδηλώνεις συμπτώματα μη ανοχής πριν καν βρεθείς μαζί της. Θα χτυπάει αλάρμ κ μόνο που θα τη μυρίζεις.
Νομίζω υπάρχει χειρότερη κατηγορία από τον τοξικό. Κ αυτή είναι η κατηγορία "γλείφτης". Και αν έπρεπε να διαλέξω θα διάλεγα τον τοξικό. Ο τοξικός γίνεται κάποια στιγμή αντιληπτός. Είτε φίλος είτε εχθρός. Ο γλείφτης, σε πιο σικ γλώσσα, γνωστός και ως κόλακας, είναι ο πιο επιστήθιος εχθρός του κολακευόμενου, με τη διαφορά ότι εμφανίζεται σαν συμπαθής φίλος. Τους γλείφτες να θέλετε μακρυά σας. Αυτοί είναι οι ελεεινοί. Δεν χαρίζουν ποτέ καλό λόγο, έχουν πάντα σκοπιμότητα. Δεν αντιπαθούν δημόσια ποτέ κανέναν, κ αυτό είναι ύποπτο. Επιδιώκουν να βρίσκονται πάντα δίπλα σε ανθρώπους ισχύος. Τυχαία νομίζετε έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι "καλύτερα να πέσεις σε κόρακες παρά σε κόλακες;". Όπως κ να έχει το αντίθετο σε όλους δαύτους είναι ένα: ένα φιλί, μια αγκαλιά, μια κουβέντα, μια σιωπή, ένα άραγμα, ένα γέλιο, μια βλακεία, με τους λίγους. Τους αληθινούς. Εδώ να, ένα τέτοιο στιγμιότυπο."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ