Τάμτα | "Βγήκα από το παράθυρο και κοίταζα πάνω μήπως με δουν εξωγήινοι και με πάρουν"

Όλα όσα αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια για τo πόσο την ενθουσιάζει ο έξω κόσμος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή της Zoe Pre με τίτλο "Κρίμα" βρέθηκε χθες η Τάμτα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη γνωστή YouΤuber για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγάπη της για τον έξω κόσμο.

Τάμτα | "Όλοι οι γονείς κάνουμε λάθη. Εγώ φαντάζομαι ότι έκανα περισσότερα"

Ειδικότερα, η Τάμτα έκανε λόγο για εξωγήινους τονίζοντας πως όταν ζούσε στη Γεωργία, υπήρχε μία περίοδος που όλοι υποστήριζαν πως έβλεπαν στον ουρανό ιπτάμενους δίσκους. Συγκεκριμένα, η ίδια σημείωσε πως αυτό την είχε συνεπάρει ενώ μέχρι και σήμερα, την ενθουσιάζει πολύ η ιδέα της ύπαρξης εξωγήινων.

"Υπήρξε περίοδος στη Γεωργία, κάπου στις αρχές των 90s, μπορεί και τέλη 80s, που όλοι έβλεπαν ιπτάμενους δίσκους επάνω. Έβλεπες ομάδες ανθρώπων που κοιτούσαν ψηλά. Με είχε συγκλονίσει αυτό το πράγμα. Έβγαινα από το παράθυρο της κουζίνας στο roof του άλλο ορόφου.

Ήθελα τόσο πολύ να δω. Είχα συγκλονιστεί κι είχα πολλή αγάπη για τον έξω κόσμο. Βγήκα από το παράθυρο και κοίταζα πάνω, μήπως με δουν εξωγήινοι και με πάρουν. Γενικά με ενθουσιάζει πάρα πολύ αυτή η ιδέα. Πιστεύω ότι υπάρχουν και πολλοί μάλιστα. Αυτή είναι μια άλλη συζήτηση. Μπορεί να είμαι και εξωγήινος, δεν ξέρεις ποτέ.", δήλωσε η Τάμτα.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Breakfast@Star" :

Tags