Τζένη και Ιάσονας Καζάκος | Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος με τα πανέμορφα παιδιά του

"Οικογένεια!"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μία σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη μαζί με τα παιδιά του, απολαμβάνοντας τον αέρα της Βόρειας Ελλάδας.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μιλάει για την κατά 27 χρόνια νεότερη σύντροφό του | "Ο καθένας έχει γίνει δικαστής!"

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers του την πιο γλυκιά φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τα αγαπημένα του παιδιά μπροστά από τον Λευκό Πύργο. Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος έβγαλε την πιο ωραία selfie με την όμορφη κόρη του, Τζένη Καζάκου, και τον γλυκύτατο γιο του, Ιάσονα Καζάκο, τον οποίο μάλιστα βλέπουμε εξαιρετικά σπάνια.

Ο ηθοποιός σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας πως αυτή είναι η οικογένειά του ενώ από τους followers του δέχθηκε πλήθος σχολίων σχετικά με το πόσο πολύ μοιάζουν όλοι τους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η Τζένη Καζάκου είναι 23 ετών, κόρη του ηθοποιού και της Τάνιας Τρύπη, ενώ ο 11χρονος Ιάσονας είναι καρπός του έρωτα του ηθοποιού με την Ιωάννα Μουρτζούκου.

Τζένη Καζάκου | Η πανέμορφη ηθοποιός ποζάρει με τη μητέρα της, Τάνια Τρύπη, και η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή