Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | "Όταν οι γυναίκες δε μπορούν να κοινωνήσουν γιατί έχουν περίοδο, σε κάνει να νιώθεις παρείσακτη"

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια με αφορμή τον ιερέα που ετέθη σε παύση γιατί έδωσε την άδεια να γίνουν διάκονοι δυο κορίτσια.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Για τους κανονισμούς που υπάρχουν στην ορθόδοξη ελληνική εκκλησία αναφορικά με τον διαχωρισμό των δύο φύλων μίλησε σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της. Η γνωστή παρουσιάστρια, με αφορμή τον ιερέα που ετέθη σε παύση γιατί έδωσε την άδεια να γίνουν διάκονοι δυο κορίτσια στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σημειώνοντας πως πρέπει να πάψει πια ο διαχωρισμός ανδρών και γυναικών.

Ελεονώρα Μελέτη | Η γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της, Αλεξάνδρα, και το τρυφερό φιλί στο μάγουλο

Πιο αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη πήρε δημόσια το μέρος του ιερέα υπογραμμίζοντας πως δε βρίσκει λάθος τίποτα από όλα όσα έκανε. Συγκεκριμένα, η ίδια τόνισε πως η εκκλησία κάνει πολλές φορές τις γυναίκες να νιώθουν παρείσακτες και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα μιας που δε θα έπρεπε να εξαιρείται κανείς και πουθενά.

"Εγώ δε βρίσκω κάποιο λάθος σε όλο αυτό. Θεωρώ ότι κάποιοι κανόνες της εκκλησίας, που σέβομαι απόλυτα, θα έπρεπε να αναθεωρηθούν γιατί βρισκόμαστε σε μια εποχή που δε θα έπρεπε να εξαιρείται κανείς, ειδικά από οτιδήποτε έχει να κάνει με το δρόμο του Θεού και την οικογένεια της εκκλησίας…"

"Όταν μια γυναίκα δε μπορεί να κοινωνήσει γιατί έχει περίοδο, εγώ που είμαι 44 μπορώ να το ερμηνεύσω, όταν όμως ήμουν 14 ένιωσα παρείσακτη. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το κοιτάξετε… Αυτό που βλέπω είναι υγιές, αυτό που ακούω όχι… Αυτά είναι κινήσεις που προσπαθούν να φέρουν τους νέους στην εκκλησία. Οι γυναίκες δεν έχουν πνευματικό υπόστρωμα; Δεν καταλαβαίνω.", ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής "Mega Καλημέρα".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ