Follow us

Η Ελίνα Ακριτίδου μόλις δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία της πανέμορφης κόρης της

Η 21χρονη Ρωξάνη, όπως όλα δείχνουν, μοιάζει εκπληκτικά πολύ με τη μητέρα της.

MissBloom TEAM
Ελίνα Ακριτίδου NDP

Μία σπάνια φωτογραφία της μονάκριβης κόρης της δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελίνα Ακριτίδου. Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τα γενέθλια της Ρωξάννης ανήρτησε μία φωτογραφία της ξετρελαίνοντας δικαίως τους followers της.

Ελίνα Ακριτίδου | Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της Ρωξάνη με αφορμή τα γενέθλιά της

Πιο αναλυτικά, η Ελίνα Ακριτίδου μοιράστηκε με τους ακολούθους της μία φωτογραφία της 21χρονης Ρωξάνης ενυπωσιάζοντας με την ομοιότητά τους. Μαμά και κόρη μοιάζουν εκπληκτικά πολύ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός μοιράζεται σπάνια τέτοιου είδους φωτογραφίες με τους followers της αφού αγαπά να κρατά την προσωπική της ζωή, και τις ζωές των παιδιών της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Επίσης, θυμίζουμε πως η Ελίνα Ακριτίδου έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Γιώργο Κουτσουδάκη, δύο ακόμη παιδιά, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο.

"21!! Χρόνια πολλά μωρό μου!! Κάθε χρόνο λέω ότι δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη κόρη, αλλά συνέχεια με διαψεύδεις! Κάθε χρόνο ανακαλύπτω καινούργια πράγματα για εσένα και σε θαυμάζω όλο και περισσότερο για το πως εξελίσσεσαι! Και του χρόνου μαζί μας!!!! Θα σου φτιάξω την καλύτερη τούρτα!!", σημείωσε γλυκά, στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ελίνα Ακριτίδου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ