Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | "Όταν νοσηλευόμουν στο Iατρικό Kέντρο Αθηνών για εβδομάδες ισχυρίζονταν ότι νοσηλεύομαι σε ψυχιατρική κλινική..."

Όλα όσα κατήγγειλε η Ελεονώρα Μελέτη για γνωστή παρουσιάστρια.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Μία καταγγελία έκανε χθες η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο αναλυτικά, η γνωστή παρουσιάστρια ανήρτησε ένα κείμενο κάνοντας λόγο για ένα ψευδές ρεπορτάζ που κυκλοφορούσε το μακρινό 2008 στις εκπομπές εξαιτίας μίας παρουσιάστριας.

Η Ελεονώρα Μελέτη θα βαπτίσει την κόρη της, Αλεξάνδρα, στη θάλασσα | Όλα όσα αποκάλυψε για την ημέρα εκείνη

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως νοσηλευόταν επί εβδομάδες στο ιατρικό κέντρο Αθηνών όταν μία εν ενεργεία παρουσιάστρια δήλωνε στην εκπομπή της πως νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Mega Καλημέρα" σημείωσε πως υπήρχε πάντα και αυτή η τηλεόραση ενώ δε δίστασε να προσθέσει στο κείμενό της πολλά κλόουν emojis.

"Κουίζ για δυνατούς λύτες. Σε ποιο κανάλι και ποια εν ενεργεία παρουσιάστρια το 2008 όταν νοσηλευόμουν στο ιατρικό κέντρο Αθηνών για εβδομάδες, μετά από επιπλοκές που μου προκάλεσε ο στρεπτόκοκκος (ο επίκαιρος) εκείνες στις εκπομπές τους ισχυρίζονταν στο έγκυρο (emoji κλόουν) ρεπορτάζ τους ότι νοσηλεύομαι σε ψυχιατρική κλινική;

Ωστόσο την ίδια ώρα είχαν διπλή βάρδια στην είσοδο του νοσοκομείου που νοσηλευόμουν. Γιατί ΠΑΝΤΑ υπήρχε και ΑΥΤΗ η τηλεόραση.", έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη | "Όταν οι γυναίκες δε μπορούν να κοινωνήσουν γιατί έχουν περίοδο, σε κάνει να νιώθεις παρείσακτη"

Ελεονώρα Μελέτη | "Όταν νοσηλευόμουν στο Iατρικό Kέντρο Αθηνών για εβδομάδες ισχυρίζονταν ότι νοσηλεύομαι σε ψυχιατρική κλινική..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ