Follow us

Η Βίκυ Καγιά φιλάει τον σύζυγό της και το Instagram "λιώνει" | Η ρομαντική φωτογραφία από την απόδρασή τους στο Saint -Tropez

H Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram

Μία άκρως ρομαντική φωτογραφία δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βίκυ Καγιά. Η γνωστή παρουσιάστρια, που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Saint -Tropez, μοιράστηκε με τους followers της μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία φιλά τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

Η Βίκυ Καγιά στο τελευταίο γύρισμα για το "Shopping Star" | "Κλάψαμε, αγκαλιαστήκαμε και σήμερα είναι σφιγμένο το στομάχι όλων μας..."

Ειδικότερα, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε ένα dump φωτογραφιών από τις ημέρες τους εκεί, δίνοντας έτσι στους ακολούθους της να πάρουν μία μικρή γεύση από το ταξίδι τους. Η ίδια δε δίστασε μάλιστα να απαθανατίσει και να δημοσιεύσει το γλυκό και άκρως ρομαντικό φιλί που έδωσε στον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, κάνοντας δικαίως το Instagram να "λιώσει".

Μάλιστα, όπως ήταν αναμενόμενο, το comment section του εν λόγω post γέμισε με πάρα πολλά σχόλια γεμάτα emojis αγάπης.

Η Βίκυ Καγιά φιλάει τον σύζυγό της και το Instagram "λιώνει" | Η ρομαντική φωτογραφία από την απόδρασή τους στο Saint -Tropez

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ