Follow us

Αθηναΐς Νέγκα | Η συγκινητική ανάρτηση για τα 42 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της, Χρήστου Νέγκα, και η σπάνια φωτογραφία του

"Ρομαντικός, με πηγαίο ταλέντο και αθεράπευτα γοητευτικός..."

MissBloom TEAM
Αθηναις Νέγκα Instagram

Σαράντα δύο ολόκληρα χρόνια συμπληρώθηκαν χθες, από τον θάνατο του Χρήστου Νέγκα. Η μονάκριβη κόρη του, Αθηναΐς Νέγκα, θέλησε να τιμήσει αυτή τη μέρα, όπως έκανε άλλωστε και η Finos Film, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του από τα παλιά και γράφοντας μερικά μα και άκρως συγκινητικά λόγια.

Η Αθηναΐς Νέγκα "αγκαλιάζει" τη λεύκη της | Το outfit που άφησε ακάλυπτα τα σημάδια στο σώμα της

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες ώρες, η Αθηναΐς Νέγκα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του πατέρα της και σπουδαίου ηθοποιού, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι περίεργο να βλέπει κανείς τους γονείς του στα νιάτα τους. Η ίδια τόνισε πως δε μοιάζει στον πατέρα της όσο θα ήθελε ενώ ευχαρίστησε τη "Finos Film" για τη γλυκιά ανάρτηση που έκανε για εκείνον.

Αθηναΐς Νέγκα | "Τελειώνει η καριέρα μου στην τηλεόραση..."

"Πώς είναι να βλέπεις τους γονείς σου νέους; Νομίζω για όλους πολύ περίεργο. Με τον νεαρό της φωτογραφίας έχουμε αρκετό κοινό DNA αλλά δυστυχώς δεν του μοιάζω όσο θα ήθελα...", σημείωσε η Αθηναΐς Νέγκα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο επίσημος λογαριασμός της "Finos Film" δημοσίευσε :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ