Follow us

H Λυδία Παπαγιάννη πρωταγωνίστησε στην πρώτη της θεατρική παράσταση | Το βίντεο που ανήρτησε στα social media η περήφανη μαμά, Αγγελική Δαλιάνη

Η κόρη της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη συμμετείχε σε θεατρική παράσταση του σχολείου της "κλέβοντας" όλες τις εντυπώσεις.

MissBloom TEAM
Αγγελική Δαλιάνη Instagram

Στην πρώτη της θεατρική παράσταση πρωταγωνίστησε πριν από λίγες μέρες, η Λυδία Παπαγιάννη. Η κόρη της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη συμμετέιχε σε θεατρική παράσταση του σχολείου της "κλέβοντας" όλες τις εντυπώσεις και κάνοντας περήφανη τη μητέρα της.

Λυδία Παπαγιάννη | Η 13χρονη πανύψηλη κόρη της Αγγελικής Δαλιάνη είναι ίδια η μαμά της - σαν δυο σταγόνες νερο

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τη θεατρική παράσταση και τον ρόλο της 14χρονης πια Λυδίας, η οποία όπως όλα δείχνουν έχει μεγαλώσει και ψηλώσει πολύ.

Στη λεζάντα της περιγραφής του εν λόγω βίντεο, η Αγγελική Δαλιάνη σημείωσε πως είναι μία περήφανη μαμά ενώ οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο πολύ μοιάζουν οι δυο τους αλλά και πόσο πολύ τους θυμίζει τη δική της συμμετοχή στην επιτυχημένη σειρά που την έκανε γνωστή, "Μαρία η άσχημη".

Η Αγγελική Δαλιάνη μιλάει ανοιχτά για την πρόωρη γέννηση του γιου της | "Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ