Follow us

Η Χριστιάνα Μπέτα και η Αφροδίτη Φουστάνου στην αγκαλιά της μητέρας τους, Νατάσας Θεοδωρίδου | Η γλυκιά φωτογραφία που ανήρτησε η τραγουδίστρια

"I found my love…"

MissBloom TEAM
Νατάσα Θεοδωρίδου Instagram

Την πιο γλυκιά φωτογραφία με τις κόρες της ανήρτησε χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της ένα υπέροχο στιγμιότυπο με την Χριστιάνα Μπέτα και την Ανδριάνα Φουστάνου κερδίζοντας δικαίως τα likes των ακόλουθων της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει για τις πλαστικές επεμβάσεις και τον Ανδρέα Φουστάνο | "Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο αλλά εντάξει, έχουμε ελευθέρας..."

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια ανήρτησε μία throwback φωτογραφία στην οποία ποζάρει έχοντας στη μεγάλη της αγκαλιά τις δυο της κόρες δείχνοντας πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η ίδια μάλιστα διάνθισε το εν λόγω στιγμιότυπο με ένα υπέροχο τραγούδι το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει πως βρήκε την αγάπη της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια περνάει με τις κόρες της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, κάνοντας μαζί τους πάντοτε πράγματα δημιουργικά, δημοσιεύοντάς τα πολλές φορές στα social media της.

Χριστιάνα Μπέτα | Φοράει το μαύρο μπικίνι της και δείχνει πιο καλλίγραμμη από ποτέ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ