Η Χριστιάνα Μπέτα και η Αφροδίτη Φουστάνου στην αγκαλιά της μητέρας τους, Νατάσας Θεοδωρίδου | Η γλυκιά φωτογραφία που ανήρτησε η τραγουδίστρια

"I found my love…"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Την πιο γλυκιά φωτογραφία με τις κόρες της ανήρτησε χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της ένα υπέροχο στιγμιότυπο με την Χριστιάνα Μπέτα και την Ανδριάνα Φουστάνου κερδίζοντας δικαίως τα likes των ακόλουθων της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει για τις πλαστικές επεμβάσεις και τον Ανδρέα Φουστάνο | "Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο αλλά εντάξει, έχουμε ελευθέρας..."

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια ανήρτησε μία throwback φωτογραφία στην οποία ποζάρει έχοντας στη μεγάλη της αγκαλιά τις δυο της κόρες δείχνοντας πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η ίδια μάλιστα διάνθισε το εν λόγω στιγμιότυπο με ένα υπέροχο τραγούδι το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει πως βρήκε την αγάπη της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια περνάει με τις κόρες της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, κάνοντας μαζί τους πάντοτε πράγματα δημιουργικά, δημοσιεύοντάς τα πολλές φορές στα social media της.

Χριστιάνα Μπέτα | Φοράει το μαύρο μπικίνι της και δείχνει πιο καλλίγραμμη από ποτέ