Follow us

Ορέστης Τζιόβας | "Έχω πέσει θύμα bullying από πολύ μικρός στο σχολείο…"

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός για τον γάμο του που διήρκεσε 9 μήνες και για το κίνημα #Metoo.

MissBloom TEAM
Ορέστης Τζιόβας NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή "Happy Day" και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον γάμο του, που διήρκεσε μόλις εννέα μήνες, και στο κίνημα #Metoo.

Ορέστης Τζιόβας | "Ένιωσα την επιθυμία να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από την επαφή και με αγόρια και με κορίτσια"

Πιο συγκεκριμένα, ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για τον γάμο του λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν επιθυμεί να κάνει ξανά τέτοιου είδους επισημοποίηση. Στη συνέχεια της συνέντευξης ο ίδιος αναφέρθηκε και στον εκφοβισμό που έχει βιώσει τονίζοντας πως είναι κάτι που ζούσε όταν ακόμη πήγαινε σχολείο, με τους μεγαλύτερους σε ηλικία να του ασκούν bullying.

Ορέστης Τζιόβας | "Είπα ότι είμαι bisexual γιατί σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας"

"Ωραία είναι. Άμα θέλεις είναι ωραία, άμα δεν θέλεις δεν είναι ωραία. Άμα δεν θέλεις μετά τον άλλον και δεν πάει καλά, γίνονται τα πράγματα λιγάκι άσχημα. Μόνο 9 μήνες κράτησε. Δεν θα έλεγα ότι θα ήθελα να κάνω μια τέτοιου είδους επισημοποίηση σε μια σχέση ξανά. Στενεύει τα όρια και περιορίζει."

"Έχω δει διαφορά μετά το Metoo. Έχω πέσει θύμα bullying και από πολύ μικρός και στο σχολείο. Μας σταματούσαν στον δρόμο κάποιοι μεγαλύτεροι να μας πάρουν τα λεφτά, τέτοιες αλητείες. Όλα συμβαίνουν και ο κάθε άνθρωπος έχει τις αντοχές του.", είπε ο Ορέστης Τζιόβας.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ