Follow us

Λυδία και Νικήτας Παπαγιάννης | Η Αγγελική Δαλιάνη μόλις δημοσίευσε την πιο χαρούμενη και καλοκαιρινή φωτογραφία ever

Τα παιδιά της ηθοποιού έχουν μεγαλώσει πολύ ωστόσο όπως φαίνεται, απολαμβάνουν ακόμη τα παιχνίδια με τη μητέρα τους.

MissBloom TEAM
Αγγελική Δαλιάνη Instagram

Την πιο γλυκιά, χαριτωμένη και καλοκαιρινή φωτογραφία δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες η Αγγελική Δαλιάνη. Η γνωστή ηθοποιός, που τον τελευταίο καιρό απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Αίγινα μαζί φυσικά με τα παιδιά της, ανήρτησε μία φωτογραφία με τη Λυδία και τον Νικήτα Παπαγιάννη συγκεντρώνοντας πολλά σχόλια και likes.

H Λυδία Παπαγιάννη πρωταγωνίστησε στην πρώτη της θεατρική παράσταση | Το βίντεο που ανήρτησε στα social media η περήφανη μαμά, Αγγελική Δαλιάνη

Ειδικότερα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αγγελική Δαλιάνη να ποζάρει μαζί με τα παιδιά της μέσα σε μία πισίνα και πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα, έχοντας άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση. Οι τρεις τους φαίνεται πως απολαμβάνουν να περνάνε χρόνο μαζί, εντός και εκτός πισίνας, ενώ ακόμη και αν τα δυο παιδια της ηθοποιού έχουν μεγαλώσει πολύ, συνεχίζουν να αγαπούν τα παιχνίδια με τη μητέρα τους.

"Making memories that make a splash with my little water bugs. 💦🌸", σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Αγγελική Δαλιάνη, δείχνοντας πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ