Follow us

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη ήταν μία ονειρεμένη νύφη | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με αφορμή την επέτειο των 12 χρόνων

"Ίδια ημέρα πριν από δώδεκα χρόνια, σ´αγαπώ και τώρα και πάντα και για πάντα..."

MissBloom TEAM
Ευδοκία Ρουμελιώτη Instagram

Επέτειο γάμου έχουν σήμερα η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης. Το αγαπημένο ζευγάρι γιορτάζει δώδεκα ολόκληρα χρόνια από τότε που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ η ηθοποιός τίμησε τη μέρα αυτή με το πιο υπέροχο dump φωτογραφιών.

Ο γιος της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, Δημήτρης, έχει μεγαλώσει εκπληκτικά πολύ | "Και περνάει ο καιρός και ούτε που τον καταλαβαίνουμε…"

Πιο αναλυτικά, η Ευδοκία Ρουμελιώτη ανήρτησε πριν από λίγη ώρα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από πανέμορφες και αδημοσίευτες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους κάνοντας συγχρόνως μία δημόσια εξομολόγηση.

"Ίδια ημέρα πριν από δώδεκα χρονιά… Έχουν αλλάξει πολλά… έχουμε ζήσει όμορφα και δύσκολα πράγματα, έχουμε γελάσει πολύ και έχουμε στεναχωρηθεί και πολύ όμως είμαστε μαζί… εγώ και εσύ και το μόνο που δεν έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο μεγάλο και πιο όμορφο είναι αυτό πού μας ένωσε η αγάπη μας! Σ’ αγαπω και τώρα και πάντα και για πάντα…", σημείωσε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Ευδοκία οποία υπήρξε μία νύφη μαγευτική.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ