Follow us

Kim Cattrall | "Μέχρι εκεί πάω μόνο" είπε για το Just Like That

Η Kim Cattrall, που ενσάρκωσε τη λατρεμένη Samantha, μίλησε για τη συμμετοχή της στο Just Like That.

kim Splash news ideal

Η Κim Cattrall μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την πολυαναμενόμενη cameo της στη δεύτερη σεζόν του "And Just Like That" θα είναι το κύκνειο άσμα της ως Samantha Jones.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Κim Cattrall αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει στην συνέχεια του Sex and The City, το Just Like That μετά τη διαμάχη της με τη συμπρωταγωνίστριά της Sarah Jessica Parker. Όμως η επιστροφή της στη 2η σεζόν της σειράς, έστω και για μία σκηνή, ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Μιλώντας στην εκπομπή "Today" την Παρασκευή, η Cattrall σημείωσε πως η cameo εμφάνισή της είναι "όσο πιο μακριά" προτίθεται να πάει, όσον αφορά στο σίριαλ.

"Ένιωσα την ανάγκη να βουτήξω πίσω στο χρόνο και να περάσω ένα υπέροχο απόγευμα", δήλωσε η 66χρονη ηθοποιός, σχετικά.

Όταν ρωτήθηκε τι ήταν αυτό που την έκανε να αλλάξει γνώμη και από ένα οριστικό "όχι" στο να πρωταγωνιστήσει στη σειρά να συμφωνήσει τελικά να εμφανιστεί σε αυτήν, η απάντηση της ήταν απλή και γρήγορη: "Μέχρι εκεί θα πάω" υπογράμμισε με νόημα.

Και συνέχισε: "δεν νομίζω ότι θα πω ποτέ αντίο στη Samantha. Είναι σαν τους υπόλοιπους χαρακτήρες που έχω υποδυθεί μες στα χρόνια. Δένομαι συναισθηματικά μαζί τους".

"Ιδίως η Samantha μού έδωσε τόσο πολλά και της είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων" πρόσθεσε η Κim Cattrall.

Διάβασε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ