Follow us

Ιωάννης Παπαζήσης | "Είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου..."

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

MissBloom TEAM
Ιωάννης Παπαζήσης Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2Night Show" βρέθηκε το βράδυ της Δεύτερας ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο της ζωής του.

"Το ζητούμενο είναι να μην είναι μπαλάκι το παιδί..." | H Βάνεσα Αδαμοπούλου μιλάει για τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στη δουλειά του τονίζοντας πως το μεγάλο του όνειρο ήταν να φύγει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη με σκοπό να μπει σε διάφορες θεατρικές ομάδες. Ο ίδιος υπογράμμισε πως η ζωή και η δουλειά στο εξωτερικό θα είναι πάντοτε το απωθημένο του και αυτό είναι κάτι που λέει με μεγάλη ωριμότητα.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Ιωάννης Παπαζήσης παραδέχτηκε πως με τον ερχομό του γιου του απομυθοποίησε τη σοβαροφάνεια σε πολλά πράγματα και κυρίως στη δουλειά του.

"Εμένα η μεγαλύτερή μου βλακεία ήταν που δεν έφυγα στο εξωτερικό. Το 2010, πριν την κρίση, εγώ ήθελα πάντα να κατέβω από τη Δράμα στην Αθήνα, να κάνω πολύ γρήγορα πράγματα, να βγάλω κανένα φράγκο και να σηκωθώ να φύγω στην Αμερική."

"Ήθελα να πάω στη Νέα Υόρκη, να μάθω τη γλώσσα από την αρχή και να μπω σε θεατρικές ομάδες για να ζήσω εκεί, αλλά όχι με το όνειρο του Λος Άτζελες. Ήθελα να ζήσω εκεί, ακόμη και εάν αποτύχω."

"Το λέω πολύ ώριμα πλέον, ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου, μέχρι σήμερα."

"Ο γιος μου απομυθοποίησε τη σοβαροφάνεια που είχα σε κάποια πράγματα και κυρίως στη δουλειά μου. Το 2012 βγήκα στην Επίδαυρο, πριν βγω νόμιζα θα λιποθυμήσω. Το 2018 έχοντας τον Ιάσονα μέσα μου ήταν σαν να βγαίνω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου.", είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ