Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Όλα όσα αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια σε συνέντευξή της.

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό" βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως με τον Στέλιο Μανουσάκη έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

"Τα μάτια μου ήταν πρησμένα από το κλάμα…" | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη και η εξομολόγησή της για την ημέρα εκείνη

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως λίγο μετά τον ερχομό της κόρης τους, Κατερίνας, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Η ίδια σημείωσε μεταξύ άλλων πως είναι μαζί 5,5 ολόκληρα χρόνια ενώ τόνισε ότι ο σύζυγός της, Στέλιος Μανουσάκης, της έκανε πρόταση γάμου μία μέρα που περπατούσαν στην Ελβετία.

"Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης λίγο μετά την ερχομό του παιδιού. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο."

"Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο. Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν ότι θα παίρναμε ένα μονόπετρο. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα.", δήλωσε η Μαρία Ηλιάκη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ