Follow us

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κάνει SUP μαζί με την κόρη του, Σοφία, στην πιο γλυκιά φωτογραφία που θα δεις σήμερα

Η υπέροχη φωτογραφία του χρυσού Ολυμπιονίκη συγκέντρωσε πάνω από 10 χιλιάδες likes.

MissBloom TEAM
Λευτέρης Πετρούνιας Instagram

Μία υπέροχη φωτογραφία με την κόρη του, Σοφία, ανήρτησε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε SUP μαζί με τη μεγάλη του κόρη, αναρτώντας μία άκρως γλυκιά και υπέροχη φωτογραφία.

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση | Οι γλυκύτατες κόρες τους πήραν τα πρώτα τους μετάλλια στην ενόργανη γυμναστική

Ειδικότερα, ο πρωταθλητής των κρίκων επέλεξε να ξεκινήσει την εβδομάδα με watersports, πέρνωντας μάλιστα μαζί του και την κόρη του. O ίδιος ενημέρωσε τους followers του πως έκανε SUP με τη μικρή Σοφία ενώ οι δυο τους πόζαραν πάνω στη σανίδα πιο χαριτωμένοι από ποτέ. Η Σοφία Πετρούνια μάλιστα, φορώντας ένα ψάθινο καπέλο και ένα ολόσωμο, ροζ μαγιό γεμάτο φέτες καρπουζιού έδειξε ενθουσιασμένη αλλά και ιδιαίτερα ασφαλής στο πλευρό του μπαμπά της.

"Κάναμε και το Sup μας και ξεκινήσαμε την εβδομάδα μας με διάθεση και πάλι!", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Λευτέρης Πετρούνιας.

H Βασιλική Μιλλούση μιλάει για τη μητρότητα και την επιστροφή της στην ενεργό δράση στέλνοντας στις μητέρες το πιο δυνατό μήνυμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ