Follow us

Κάτια Δανδουλάκη | "Παραξενεύτηκα με την πρόταση να συμμετέχω ξανά στους "Πάνθεους" λόγω ηλικίας…"

Όλα όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη για την καριέρα της, τη "Λάμψη", και τον Μάριο Πλωρίτη.

MissBloom TEAM
Κάτια Δανδουλάκη NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της,για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί, για τη "Λάμψη" ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον Μάριο Πλωρίτη.

Κάτια Δανδουλάκη | Το διαχρονικό άρωμα που έχει πάντα στο καμαρίνι της

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο remake της επιτυχημένης σειράς "Οι Πάνθεοι", κάτι που όπως χαρακτηριστικά λέει της έκανε εντύπωση. Η ίδια δηλωσε μάλιστα πως από τις δουλειές που έχει κάνει ξεχωρίζει τη "Λάμψη" αν και τότε είχε ενδοιασμούς με την καθημερινή προβολή καθώς φοβόταν μήπως τη βαρεθεί ο κόσμος.

Στη συνέχεια, η Κάτια Δανδουλάκη έκανε μία αναφορά στον Μάριο Πλωρίτη τονίζοντας πως υπάρχει μέσα της σαν "χαλί".

"Ξεπερνάω τις δυσκολίες με το χιούμορ, σατιρίζω τον εαυτό μου και μπορώ να τον δω τελείως αντικειμενικά. Όχι για να αποκτήσω κόμπλεξ, άλλα για να το φτιάξω. Παραξενεύτηκα με την πρόταση να συμμετέχω ξανά στους "Πάνθεους". Ήξερα ότι δεν θα κάνω την "Μάρμω" λόγω ηλικίας, άλλα δεν θυμόμουν τους υπόλοιπους ρόλους. Όταν προβαλλόταν η σειρά "Οι Πανθεοι", δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος στον δρόμο. Ο κόσμος με είχε συνηθίσει ως το "κάλο κορίτσι" στους ρόλους και με ρωτούσε πως υποδυόμουν αυτόν τον ρολό που ερωτεύτηκα δυο άντρες."

"Από τον "Παπαφλέσσα" θυμάμαι μία σκηνή με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ που οι ηθοποιοί έπρεπε να σηκωθούν μόλις φώναζε, άλλα τους είχε πάρει ο ύπνος. Η "Λάμψη" είναι από τις αγαπημένες μου δουλειές. Στην αρχή είχα ενδοιασμούς, μήπως ο κόσμος βαρεθεί να με βλέπει κάθε μέρα. Η απολυτή αντίθεση των γυρισμάτων τότε με τώρα είναι η οργάνωση των γυρισμάτων. Είχαμε χρόνο να μάθουμε τις σκηνές, είχαμε το καμαρίνι μας, τελειώναμε και είχαμε τη ζωή μας. Τώρα μόλις φτάνω στο πλατό ακούω: "γρήγορα, πάμε". Αυτό το κυνηγητό χρόνου μου πρόσθεσε άγχος και μου αφαίρεσε χαρά. Το να παίζω όμως στην τηλεόραση με βοηθούσε και στο θέατρο."

"Μου έχουν τύχει ατέλειωτα ευτράπελα σε παραστάσεις. Έχω υιοθετήσει αυτό που λέει η Λαμπέτη: "Μην γελάσεις ποτέ κρυφά, γιατί θα νομίζουν ότι γελάς εναντίον τους". Ο Μάριος Πλωρίτης είναι σαν "χαλί" μέσα μου, που συμφωνούμε και διαφωνούμε. Όταν έχω μία απορία είναι σαν να έχουμε ήδη κουβεντιάσει.", δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ