Follow us

Κάτια Δανδουλάκη | Το διαχρονικό άρωμα που έχει πάντα στο καμαρίνι της

Αυτή η σοφιστικέ αρωματική δημιουργία αποτελεί την τελική πινελιά σε κάθε εμφάνισή της.

Κάτια Δανδουλάκη NDP

Μία τόσο κομψή γυναίκα, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, δεν θα μπορούσε παρά να φορά ένα διαχρονικό, κλασικό άρωμα. Το αγαπημένο της, εκείνο που έχει πάντα στο καμαρίνι της, είναι ένα ξυλώδες όνειρο.

Μιμή Ντενίση | Τα αρώματα που φορά εδώ και χρόνια και δεν αλλάζει με τίποτα

Το αγαπημένο άρωμα της Κάτιας Δανδουλάκη

Όπως είχε πει η ίδια σε παλαιότερή της συνέντευξη, το αγαπημένο της άρωμα είναι το ξυλώδες Knowing Eau de Parfum της Estée Lauder με νότες από πιτόσπορο, αλδεΰδες, μιμόζα, τριαντάφυλλο, πατσουλί, σανδαλόξυλο και καρυκεύματα.

Κάτια Δανδουλάκη | Το διαχρονικό άρωμα που έχει πάντα στο καμαρίνι της

Η ιστορία του εν λόγω cult favourite αρώματος (πρωτολανσαρίστηκε το 1988) είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Ο μύθος λέει πως σε μια εκδρομή στη Νότια Γαλλία, η Evelyn Lauder, ενθουσιάστηκε με ένα λουλουδάτο άρωμα που πλανιόταν στον κήπο κάτω από το μπαλκόνι της. Έψαξε την πηγή του κι ανακάλυψε πως ήταν το πιττόσπορο, η γνωστή σε όλους αγγελική, το λουλούδι που την ενθουσίασε τόσο. Αυτό θα γινόταν σύντομα το επίκεντρο του επόμενου, διαχρονικά γοητευτικού αρώματος της, του σοφιστικέ Knowing Eau de Parfum.

Ζενεβιέβ Μαζαρί | Το σαγηνευτικό, ανδρικό άρωμα που φορά τα τελευταία 14 χρόνια

Αν κι έχουν περάσει χρόνια από τότε που η Κάτια Δανδουλάκη είχε δηλώσει πως αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα, μέχρι σήμερα μπορεί κανείς να το διακρίνει σε πολλές φωτογραφίες από το καμαρίνι της στο θέατρο.

Μαρίνα Βερνίκου | Το μοναδικό άρωμα που φορά απ' όταν πήγαινε στο πανεπιστήμιο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ