Follow us

Βάσω Λασκαράκη | "Το ‘χω πάρει απόφαση πια ότι ποτέ δεν θα ξανάρθουν τα κιλά που ήμουνα πριν από το 2018..."

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τον σύζυγό της και τα φαγητά που της μαγειρεύει.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Βάσω Λασκαράκη, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Project Soma. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, και τα φαγητά που της φτιάχνει.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι το πιο κομψό ζευγάρι και αυτή η φωτογραφία είναι η απόδειξη

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως το πρώτο της φαγητό που της έφτιαξε ο σύζυγός της ήταν γαριδομακαρονάδα. Η ίδια σημείωσε μάλιστα πως εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι είναι παντρεμένη με σεφ ενώ υπογράμμισε πως το έχει πάρει πλέον απόφαση πως δε θα επιστρέψει στα κιλά που είχε το 2018.

"Βεβαίως το εκμεταλλεύομαι που είμαι παντρεμένη με σεφ. Το ‘χω πάρει απόφαση πια ότι ποτέ δεν θα ξανάρθουν τα κιλά που ήμουνα πριν από το 2018, το έχω αποδεχτεί. Μαγειρεύει και στο σπίτι ευτυχώς τον χειμώνα."

"Την πρώτη φορά που ήμασταν πια ζευγάρι μου έκανε γαριδομακαρονάδα, ήταν φανταστική. Εννοείται ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι."

"Όταν πήγα Νέα Υόρκη δεν είχε έρθει η βαλίτσα μου και πήρα μερικά ρούχα του άντρα μου, εσώρουχα και ένα πουκάμισο. Πέρασα υπέροχα.", δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη.

Βάσω Λασκαράκη | Το εκκεντρικό χτένισμά της συζητήθηκε όσο κανένα άλλο στα MAD VMA 2023

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ